15.5 C
Novi Sad
04/10/2022, 11:28
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 01. jul

Horoskop za ponedeljak, 01. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Iako odlično znate šta hoćete, i uz to imate i razrađene planove, nije povoljan trenutak za velike poduhvate. Odložite sve vrste ulaganja kao i poslovne odluke, skloni ste greškama. Pojačajte imunitet jer vam preti virusna infekcija. Možete da očekujete da ćete imati dobar dan ispred sebe i da ćete biti odlično raspoloženi.

BIK


Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni prema partneru. Svesni ste svojih poslovnih ograničenja i mogućnosti, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta. Pred vama je dan koji vam može doneti neke probleme sa varenjem.

BLIZANCI


Nemate vremena za suvišnu priču. Sva pažnja je usmerena na radno okruženje u kome vas vreba jedna ženska osoba. Dajte sve od sebe da obaveze završite korektno, jer, zbog greške koju danas napravite možete biti nerazumno strogo kažnjeni.Moguće je da imate neke probleme vezane za loš imunitet.

 RAK


Možete da očekujete pozitivne vesti koje će vam popraviti raspoloženje. Poslovni problemi se rešavaju. Veoma ste otvoreni ka osobi koja vam se dopada i spremni ste na sve kako biste pridobili njenu pažnju. Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete probleme na polju zdravlja danas.

LAV


Budite dovoljno šarmantni i zabavni, pred osobom koja testira Vaše duhovne kvalitete. Bolje je da ispunite svoje redovne obaveze, nego da se uzaludno bavite futurističkim prognozama. Naglašeni su problemi sa glavoboljom. Povedite računa o svom zdravlju danas.

DEVICA


Predstoji vam finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zalećite se i ne zatrpavajte se dodatnim obavezama već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, jer je to polje koje vas, nepogrešivo, ispunjava i isceljuje. Mogući su problemi zbog stresa. Pred vama je period u kojem ćete biti pod tenzijom.

VAGA


Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte zabranjene igre ili izazovno koketiranje. Ukoliko Vam nedostaje koncentracija, postupite po svojoj savesti i završite na vreme započeti posao. Dobro se osećate. Pred vama je faza u kojoj ćete imati podršku planeta.

ŠKORPIJA


Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud. Prilično ste ukočeni i mogli biste da imate manje probleme sa kičmom.

STRELAC


Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni. Proverite krvnu sliku. Moguće je da ćete imati manje probleme sa krvnom slikom.

JARAC


Delujete zabrinuto. Ali, izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili novo rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Imate predosećaj da Vas neko vešto zavarava ili da Vam izmiče dobra poslovna prilika. Sačekajte bolje uslove. Moguće je da ćete u narednom periodu imati manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja.
VODOLIJA

Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola će vam pribaviti nove prilike za ljubav.  Vodite računa o novcu I dragocenostima, jer možete izgubiti nešto vredno. Respiratorne infekcije su moguće. Možete da očekujete da ćete imati manje poteškoće sa disanjem. Ako patite od astme današnji dan vam nije ni malo povoljan.

RIBE

Preterana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osećaju kao pritisak.  Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da otklonite zdravstvene probleme uz drugačiji režim ishrane.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments