Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 02. decembar

Horoskop za ponedeljak, 02. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pred vama je lekcija u kojoj morate da savladate svoju kolebljivost i nesigurnost. To su osobine koje vas često onemogućavaju da poentirate pa čak i onda kada ste sigurni da ste u pravu. Verujete sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle. U narednom periodu biste mogli da imate neke probleme sa zdravljem vaših zuba i desni.

BIK


Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Pre nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije. Mogući su problemi sa disajnim putevima. Povedite računa o mogućim problemima sa alergijama.

BLIZANCI


Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Nalazite se u sjajnoj prilici da povučete paralelne poteze, pokažite promišljenost i upotrebite pouzdane kriterijume. Problemi zbog stresa su naglašeni kod vas.

 RAK


Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite, jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu koju najmanje očekujete. Očekuje vas perod u kojem će vam zdravlje biti veoma osetljiva tačka.

 

LAV


U poziciji ste da uporedo obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla. Vama to, inače, ide dobro, ali danas posustajete. Na vreme napravite mali predah kako vam se ne bi potkrala greška koju biste kasnije teško ispravili. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni tegobama.

DEVICA


Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi u stvari samo izbegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate manje srčane probleme.

VAGA


U emotivnom susretu budite pažljiviji nego obično, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na ružno ponašanje. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se upoređujete sa drugima, pokažite da posedujete praktičnu pamet. Osetljivi ste i podložni problemima. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti teži.

ŠKORPIJA


Ovo je jedan od onih dana kada ne znate šta biste s sobom. Potraga za skladom može se pretvoriti u agoniju hroničnog nezadovoljstva, ako se na vreme ne zaustavite. Boravak napolju, druženje s bliskim ljudima i lagana šetnja, biće dovoljni za opuštanje. Povedite računa o svojim navikama, izbegavajte hladna i gazirana pića i potrudite se da se utopljavate.

STRELAC


Vama nedostaje nečija pažnja, a partneru dobra volja da ispuni sva Vaša očekivanja. Ponovo preterujete u zahtevima. Poslovna situacija nije jednostavna, kao što na prvi pogled izgleda. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ne biste trebali da imate veće probleme sa zdravljem.

JARAC


Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

VODOLIJA

Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rešenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može naneti štetu ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

RIBE

Promene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vesti ohrabrujuće, jer se odnose na vašu materijalnu situaciju. Uticajna osoba donosi predlog, koji se tiče vas. Ovo je siguran signal da se sve razvija u pravcu kako ste želeli. U prethodnom periodu ste bili preopterećeni na neki način, pa sada vaše zdravlje zbog toga trpi.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments