27.4 C
Novi Sad
06/08/2020, 15:04
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 10. septembar

Horoskop za ponedeljak, 10. septembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Polje komunikacije dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena. Moguća je vrtoglavica i problemi sa niskim pritskom. Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje zdravlja.

BIK

Nema razloga da proveravate voljenu osobu. Morate razumeti da postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu. Ponekad suočavanje sa istinom zahteva veliku moralnu hrabrost. Saradnici nemaju dovoljno volje da se suprotstave negativnim uticajima. Pokušajte da se potrudite da izbegavate stresne okolnosti.

 

BLIZANCI


Nećete imati nikakve brige i probleme. Povoljan je dan za odmor ili neko putovanje radi zadovoljstva. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi preko prijatelja. Pokušajte da budete slobodniji i otvoreniji. Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma. Važno je da svom telu obezbedite dovoljno vitamina i minerala.

RAK

Stabilnost ljubavnog odnosa ako ste već u vezi, a ako niste onda je moguće da obnovite kontakt sa nekim iz prošlosti. Krasiće vas istrajnost I promišljenost koje za vas nisu karakteristične. Problemi sa kičmom su mogući. Povedite računa i nemojte da podižete bilo kakav težak teret.

LAV


Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla, a mišljenje zadržite za sebe. Povedite računa kada je u pitanju jetra. Pazite i na moguće probleme sa povećanim holesterolom.

DEVICA


Očekujete više od onog što partner može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje ili koristi pogrešne izgovore. Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite način ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Bilo bi dobro da povedete malo više računa o svom zdravlju.

VAGA


Samopouzdanje je na uzlaznoj putanji, pa zbog toga saradnicima nije lako da drže korak s vama. Vaša direktnost nije prijatna okolini, ali je vama korisna. Oslušnite svoju intuiciju, jedna naizgled banalna ideja može biti dobitak za vas. Problemi sa alergijama su naglašeni kod vas. U narednom periodu ćete biti pogotovo osetljivi.

ŠKORPIJA


Bićete neodlučni ili ćete skrivati svoja osećanja. Nećete biti raspoloženi da preduzmete
konkretne korake. Uspeh u vezi pravnih pitanja I sporova bilo koje vrste. Pad imuniteta je naglašen, pa povećajte unos vitamina. Moguće je da ćete u narednom periodu imati i neke manje probleme vezane za lošu krvnu sliku.
STRELAC

Ako ste želeli novo radno mesto, sada ga možete dobiti. Današnji dan vam je jako povoljan za posao. Partner polako gubi strpljenje. Moguće je da je zavladalo veće zahlađenje između vas dvoje, pa vam to ne pada lako. Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas, a mogući su i problemi vezani za visok pritisak.

JARAC


Pruža vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi, jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo, da ne biste ostali razočarani. Osetljiv probavni trakt bi mogao da vam stvara manje probleme. Pazite šta jedete i izbegavajte hranu koja nadima.

VODOLIJA


Imate utisak da partner uporno prikriva istinu, što dodatno utiče na Vašu sumnjičavost i raspoloženje. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme.

RIBE


Ljubavni život je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osećati čak i bolesno. Savladajte strahove, jer kriza je prolazna. Hronične tegobe vam se polako vraćaju. Povedite računa o mogućim problemima sa nervnim sistemom.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments