29.1 C
Novi Sad
11/07/2020, 21:52
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 12. avgust

Horoskop za ponedeljak, 12. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte ogromne svote novca, ovaj dan može biti veoma frustrirajući za vas. Budite pažljivi i skoncentrisani, po dva puta proverite svaki račun ili prebrojavanje. Pred vama je dan tokom kojeg vas očekuje manji pad energije.

BIK


Moguće je da je pred vama dosta komplikacija i da će vam biti potrebno mnogo vremena i strpljenja da sve rešite. Vašem partneru može biti teško da razume trenutke u kojima ste pasivni i nezainteresovani za promene. Imali ste preterano naporan dan i neophodno je da se sada malo sebi posvetite.

BLIZANCI


Dobijate poziv da se aktivno uključite u projekte koji se razvijaju u vašem poslovnom okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije dobro za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se. Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

 RAK


Moguće je da će vam se dopasti neko ko je poznat po lepoti ili se bavi lepotom i umetnošću. Težite zauzimanju liderske pozicije u poslu, ali danas nije dobar dan za to. Mogući su problemi sa leđima i kičmom. Povediteračuna o svom zdravlju. Nemojte da podižete težak teret niti da se izlažete fizičkom naporu danas.

LAV


Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekata jer možete preceniti svoje kapacitete. Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas, moguće je da ćete imati i neke tegobe koji su vezani za centralni nervni sistem.

DEVICA


Maksimalno ste posvećeni poslu i zadovoljni ste rezultatima koje ostvarujete. Sve ide onako kako ste zamislili. Ukoliko imate partnera, postepeno ćete poboljšati komunikaciju i odnos sa njim. Generalno solidno stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme danas. Imate mnogo energije u sebi i zadovoljni ste svojim životom.

VAGA


Danas ćete biti zadovoljni time kako se kreću stvari u vašem ljubavnom životu, jer će vas pratiti dobra sreća. Rad u paru ili u timu. Bićete inspisrisani na svaki grupni rad i saradnju.  Bubrezi su vam osetljivi i možete imati zdravstvene probleme koji su vezani za vaš urogenitalni trakt. Pred vama je faza u kojoj bi bilo dobro da posetite svog lekara.

ŠKORPIJA


U centru pažnje vam je privatan život, pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla nevažni. Trgnite se na vreme, vaši šefovi nemaju neograničeno strpljenje. S druge strane, ako se potrudite, sledi vam zavidan poslovni uspeh. Preporuka je da pokušate da povećate unos vitamina i da se više posvetite sebi i svojim navikama.

STRELAC


Moguće je da ćete imati nove poteškoće i probleme na polju posla. Pripremite se za težak dan. Ako imate partnera, očekuje vas povoljna atmosfera za odnos sa njim. Bićete zadovoljni vašom vezom.  Vlada period u kojem može često da vas prati ukočenost, a vratni predeo takođe može da bude osetljiv.

JARAC


Bićete napeti, jer danas nećete biti spremni da ikome budete par. Vrlo je bitno da pokažete poštovenje prema svakoj vrsti autoriteta, što vam danas neće biti lako. Dobro se osećate. Možete da se nadate danu koji će biti pozitivan, imate puno energije u sebi i prija vam da budete umereno fizički aktivni svaki dan.

VODOLIJA


Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice. Stomak vam je osetljiv, kao i probava.

RIBE


Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vreme, tokom dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu. Mogući su problemi zbog nervoze. Pred vama je period u kojem možete imati stresne okolnosti.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments