Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 17. decembar

Horoskop za ponedeljak, 17. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vreme kako biste se osamili i natenane proučili stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete. Problemi sa osetljivim očima bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana.

BIK


Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete bolju zaradu i priliku za stabilizaciju posla. Želite da ostvarite harmoničan odnos sa partnerom ali to nije jednostavan zadatak jer imate nerešene probleme iz prošlosti. Problemi sa nesanicom bi mogli da vas prate u narednom periodu.

BLIZANCI


Pred partnerom uzalud prikrivate ravnodušnost, neko razume Vaše namere ili ono što prećutkujete. Ukoliko prihvatite poslovnu improvizaciju ili riskantnu ideju, budite spremni na niz neugodnih situacija. Nervni sistem vam je osetljiv i možete imati neke manje zdravstvene probleme na tom polju.

 RAK


Zahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira na to što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Mudro zahvalite, prava nadoknada vam tek dolazi. Problemi sa kičmom su mogući pa se potrudite da ne dižete težak teret danas.

LAV


Partner pokušava da Vas oraspoloži svojim idejama, ali Vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja. Novi događaji ili promene na poslovnoj sceni mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju. Moguće su pogrešne procene.Pad imuniteta je moguć. Ne osećate se baš dobro i današnji dan vam je generalno teži.

DEVICA


Očekuju vas pozitivne promene koje će vas dovesti do novih prilika za bolju zaradu. Ako želite da poboljšate odnos sa voljenom osobom moraćete malo više da se prilagođavate njenim potrebama i prohtevima. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja ostvariti potpunu stabilizaciju i da ćete veoma lako doći do rešavanja problema.

VAGA


Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Određena odluka ili sudska presuda razrešiće jednu zavrzlamu nakon čega u dalje pregovore ulazite kao punopravna pregovaračka strana, vredna poštovanja.  Potrudite se da povećate unos vitamina i da odmarate više kako bi se bolje osećali.

ŠKORPIJA


Potreban Vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću. Smišljenom taktikom umete da privučete nečije interesovanje. Ponašate se kao perfekcionista, koji sve stvari drži pod strogom kontrolom. Bolovi u stomaku bi mogli da vas muče u narednom periodu.

STRELAC


Pred vama je dan koji može da bude jako povoljan za vaš posao. Nećete imati bilo kakve nepredviđene komplikacije. Možete da očekujete priliku za početak nove ljubavne veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.   Povišena temperatura bi mogla da vam stvara manje probleme.

JARAC


Muči vas atmosfera u domu pa vam se čini da su svi ostali problemi nevažni. Čini vam se kao da vas niko ne razume, jer je izostala zahvalnost ukućana za sav vaš trud koji ste uložili da im udovoljite. Preosetljivi ste. Manji problemi sa bešikom su mogući kod vas. Podložni ste upalama, prehladama i sličnim problemima.

VODOLIJA

Važno vam je da naučite nove taktike vezane za posao kojim se bavite kako biste mogli da održite dobre rezultate. Imate velike probleme sa voljenom osobom i često vam se čini da je raskid možda jedino rešenje za vašu situaciju. Prolazan kašalj je moguć kod vas. Današnji dan vam nije sjajan za polje zdravlja.

RIBE

Sačuvajte optimističko raspoloženje i poverenje u svog partnera. Neko će Vas obradovati na izuzetan način. Informacije koje Vam neko saopštava imaju praktično i korisno značenje. Stoga, obratite pažnju na različite susrete.  Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude osetljiva u narednom periodu.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments