Horoskop za ponedeljak, 19. novembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas, već neko vreme, muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite. Mogući su problemi sa grlom, uzimajte više vitamina.

BIK


Nema potrebe da ignorišete nečije emotivne signale. Partner deluje vrlo zanosno i želi da se nalazi u centru Vaše pažnje. Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike. Pokažite spremnost za novi poslovni izazov.  Povećan apetit je naglašen kod vas i u narednom periodu biste mogli da budete skloni gojaznosti.

BLIZANCI


Imaćete prilike za ljubav ako izađete na neko mesto zabave. Ako ste u vezi, moguć romantičan izlazak sa partnerom. Uspeh u kretivnom radu i kreativnim zanimanjima. Mogući su problemi zbog stresa. Pokušajte da nađete dovoljno vremena da se malo opustite i da se posvetite sebi i svojim potrebama.

 RAK


Pokušajte da ne planirate veće poslovne poduhvate za današnji dan jer vlada jako loša atmosfera na ovom polju. Osoba koja vam se dopada nije sasvim iskrena prema vama i na neki način vas može razočarati. Mogući su problemi zbog stresa. Pokušajte da nađete dovoljno vremena da se malo opustite i da se posvetite sebi.

LAV


Svojom pojavom privlačite veliku pažnju. Ipak, postoji osoba kojoj treba da poklonite najbolji ili najlepši deo sebe. Obratite pažnju na nove ideje ili mogućnosti koje otvaraju bolju perspektivu ka daljem profesionalnom usavršavanju. Nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete generalno povoljan dan.

DEVICA


Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže vam olakšanje i jaka moralna podrška od starijeg člana porodice. Mogući su manji problemi sa kičmom. Povedite računa o svojim leđima sada i nemojte da podižete težak teret.

VAGA


Možete da očekujete priliku za promenu posla ili za putovanje u inostranstvo i saradnju sa inostranstvom. Ljubavno polje vam je odlično prikazano i vidi se da ćete sa voljenom osobom imati mnogo lepih trenutaka danas. Mogući problemi sa cirkulacijom. Povedite računa o svom zdravlju.

ŠKORPIJA


Ukoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak za to. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite. Osećate se generalno dobro. Možete da očekujete veoma povoljnu situaciju na polju zdravlja.

STRELAC


Ponekad postavljate velike zahteve i suviše očekujete od voljene osobe. Nema potrebe da bežite od istine. Racionalnije koristite svoju energiju, jer i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Odlično se osećate danas. Ne biste trebali da se brinete oko bilo kakvih zdravstvenih problema.

JARAC


Pred vama je moguća manja kriza jer se odnos sa voljenom osobom sveo na kratke razgovore koje po navici obavljate na kraju svakog dana. Grešite ako mislite da ćete stvar popraviti dugim i iscrpljujućim razgovorom za koji večeras nije vreme. Moguća je vrtoglavica i problemi sa zdravljem zbog osećaja malaksalosti.

VODOLIJA

Možete da očekujete da će vam se danas ukazati faktor sreće i da ćete uspeti da ostvarite pozitivne poslovne promene. Nova ljubav vam se desila iako je niste ni tražili ni očekivali. Možete da se nadate povoljnom danu. Redovno proveravajte pritisak. Mogući su neki problemi zbog oscilacija na tom planu.

RIBE

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici. Ne biste trebali da očekujete probleme kada je u pitanju zdravlje.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments