4.6 C
Novi Sad
01/04/2020, 11:06
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 25. mart

Horoskop za ponedeljak, 25. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima gajite neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu, ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način. Problemi sa varenjem bi mogli da vas opterećuju u narednom periodu.

BIK


Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti mišljenje u Vašu korist. U prilog Vam idu nečije izjave i moralna podrška. Važno je da izbegavate instant recepte pri rešavanju poslovnih dilema. Mogući su manji problemi sa očima. Posetite oftamologa ako imate bilo kakve probleme sa vidom.

BLIZANCI


Ukoliko sarađujete sa Škorpijom možete da očekujete pozitivno pokretanje na poslovnom polju. Povoljan je dan za nova dešavanja na ovom planu. Imaćete poznanstvo koje će se pokazati kao veoma značajno. Preporuka je da odete na dijetu. Vreme je da se pozabavite stvaranjem zdravijih navika.

 RAK


Ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte ogromne svote novca, ovaj dan može biti veoma frustrirajući za vas. Budite pažljivi i skoncentrisani, po dva puta proverite svaki račun ili prebrojavanje. Težak vam je dan, odmarajte što više. Moguće je da ćete imati nove zdravstvene probleme.

LAV


Ne zanosite se velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucenjivati partnera, pokažite više razumevanja i tolerancije. Delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Sem nervoze nema većih problema. Možete da očekujete da ćete biti generalno napeti danas.

DEVICA


Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao. Potrudite se da povećate unos magnezijuma i da se generalno držite podalje od bilo kakvog stresnog okruženja.

VAGA


Ako se maksimalno posvetite svojim obavezama, možete da računate da ćete napraviti dobre rezultate. Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom. Imaćete priliku da razjasnite neke stvari koje su vas ranije mučile. Pred vama je faza u kojoj ćete imati zdravstvene tegobe koje možda niste imali pre.

ŠKORPIJA


Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Dobro procenite svoje mogućnosti. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje u različitim poslovnim pregovorima. Smanjite unos masne hrane. Potrebno je da poradite na svojim navikama kako biste zaista bili zdraviji.

STRELAC


Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu ali i znatno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbediti veliku isplativost. Izbegavajte alkohol. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme po pitanju poroka.

JARAC


Ostajete uporni u svojim namerama da ostvarite poslovni napredak. Nećete odustati dok ne budete došli do zacrtanih ciljeva. Pred vama je poznanstvo koje može da ostavi veoma jak utisak na vas. Spremite se za nova dešavanja. Povedite računa o urinarnom traktu. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje probleme na polju zdravlja.

VODOLIJA


U centru pažnje vam je privatan život pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla, nevažni. Trgnite se na vreme, vaši šefovi nemaju neograničeno strpljenje. S druge strane, ako se potrudite, sledi vam zavidan poslovni uspeh. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

RIBE


Potrebno je da profiltrirate svoja osećanja i da zatražite nečije razumevanje za propuste koje ste učinili. Postoje situacije kada bezuslovno morate da poštujete nečiju volju i zahteve. Velika upornost ponekad donosi niz komplikacija. Povedite računa o mogućim povredama koje vas na neki način mogu mučiti.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: