22.4 C
Novi Sad
22/09/2020, 22:20
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 27. maj

Horoskop za ponedeljak, 27. maj

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas znatno komplikuje. Moguć je prolazan kašalj ali ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

BIK


Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mesto u timu. Budite obazrivi, polje delovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje. Moguće je da ćete imati manje probleme vezane za organe za varenje.

BLIZANCI


Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti prisebnost u susretu sa jednom atraktivnom osobom. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima. Zadržite oprez, pogrešan potez donosi gubitak. Pred vama je dan tokom kojeg možete imati i probleme zbog malaksalosti.

RAK


Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate. Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da vam oscilira u narednom periodu.

LAV


Ne prihvatate tuđa mišljenja, čak ni po cenu da vas vaši stavovi odvedu u velike probleme. Tokom popodneva do vas dolazi važna vest koja bitno može uticati na ishod vaših poslovnih planova. Savladajte svoju sujetu, prihvatite savete saradnika. Potrudite se da tokom današnjeg dana ne forsirate nova dešavanja i promene.

DEVICA


Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vreme kako biste se osamili i natenane proučili stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete od toga. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama vezanim za usporen metabolizam ali i problemima sa nervozom.

VAGA


Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati večno. Promenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posledice. Moguće je da vam nije lako da se sa svim problemima izborite sami i da vam treba lekarska pomoć.

ŠKORPIJA


Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, razmislite o odlaganju. Povedite računa o svom zdravlju i potrudite se da idete redovno kod lekara kako biste mogli da pratite situaciju na ovom polju.

STRELAC


Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh. Srčane smetnje su moguće. Pred vama je dan u kojem ćete biti podložni manjim problemima sa zdravljm bićete osetljivi.

JARAC


Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vest koja može, nakratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte ali budite umereni u hrani i piću. Osećate se jako dobro, zdravlje vam je odlično.

VODOLIJA


U emotivnom smislu neko Vam daje do znanja da traži sigurnost, a ne intrigantne situacije koje Vi zagovarate. Pažljivo razmislite o nečijim rečima ili upozorenju, pre nego što se upustite u novu poslovnu avanturu. Izbegavajte cigarete. Potrudite se da stvarate zdravije navike kako biste uspeli da ostvarite bolje stanje na polju zdravlja.

RIBE


Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Mogući su problemi sa jetrom. Izbegavajte dodir sa porocima ili bilo kakvom vrstom opijata.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments