Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 28. oktobar

Horoskop za ponedeljak, 28. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu na kojoj je najmanje očekujete. Pred vama je dan tokom kojeg vas očekuje manji pad energije.

BIK


Moguće je da je pred vama dosta komplikacija i da će vam biti potrebno mnogo vremena i strpljenja da sve rešite. Vašem partneru može biti teško da razume trenutke u kojima ste pasivni i nezainteresovani za promene. Imali ste preterano naporan dan i neophodno je da se sada malo sebi posvetite.

BLIZANCI


Dobijate poziv da se aktivno uključite u projekte koji se razvijaju u vašem poslovnom okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije dobro za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se. Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

 RAK


Moguće je da će vam se dopasti neko ko je poznat po lepoti ili se bavi lepotom i umetnošću. Težite zauzimanju liderske pozicije u poslu, ali danas nije dobar dan za to. Mogući su problemi sa leđima i kičmom. Povediteračuna o svom zdravlju. Nemojte da podižete težak teret niti da se izlažete fizičkom naporu danas.

LAV


Dozvoljavate da vam finansije uslovljavaju raspoloženje i dinamiku viđanja sa ljudima do kojih vam je stalo. Ako zanemarite novčane probleme, shvatićete da za druženje i prijatna neobavezna ćaskanja nije neophodan i debeo novčanik. Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas, moguće je da ćete imati i neke tegobe koji su vezani za centralni nervni sistem.

DEVICA


Maksimalno ste posvećeni poslu i zadovoljni ste rezultatima koje ostvarujete. Sve ide onako kako ste zamislili. Ukoliko imate partnera, postepeno ćete poboljšati komunikaciju i odnos sa njim. Generalno solidno stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme danas. Imate mnogo energije u sebi i zadovoljni ste svojim životom.

VAGA


Danas ćete biti zadovoljni time kako se kreću stvari u vašem ljubavnom životu, jer će vas pratiti dobra sreća. Rad u paru ili u timu. Bićete inspisrisani na svaki grupni rad i saradnju.  Bubrezi su vam osetljivi i možete imati zdravstvene probleme koji su vezani za vaš urogenitalni trakt. Pred vama je faza u kojoj bi bilo dobro da posetite svog lekara.

ŠKORPIJA


Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju. Preporuka je da pokušate da povećate unos vitamina i da se više posvetite sebi i svojim navikama.

STRELAC


Moguće je da ćete imati nove poteškoće i probleme na polju posla. Pripremite se za težak dan. Ako imate partnera, očekuje vas povoljna atmosfera za odnos sa njim. Bićete zadovoljni vašom vezom.  Vlada period u kojem može često da vas prati ukočenost, a vratni predeo takođe može da bude osetljiv.

JARAC


Bićete napeti, jer danas nećete biti spremni da ikome budete par. Vrlo je bitno da pokažete poštovenje prema svakoj vrsti autoriteta, što vam danas neće biti lako. Dobro se osećate. Možete da se nadate danu koji će biti pozitivan, imate puno energije u sebi i prija vam da budete umereno fizički aktivni svaki dan.

VODOLIJA


Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice. Stomak vam je osetljiv, kao i probava.

RIBE


Tenzira vas mešanje jednog člana porodice u vaše odluke. Obrazlažući svoje sjajne ideje, ambiciozno započinjete razgovor koji se, potom, završava katastrofalno. Vaše verbalne veštine danas nisu na zavidnom nivou, povucite se. Mogući su problemi zbog nervoze. Pred vama je period u kojem možete imati stresne okolnosti.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments