14.4 C
Novi Sad
03/10/2022, 04:39
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 30. septemba

Horoskop za ponedeljak, 30. septemba

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


U centru pažnje je ljubavni život. Voljena osoba ne uspeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u poslednje vreme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razrešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob. Mogući su problemi sa niskim pritiskom ili generalno sa manjkom energije.

BIK

Očekuju vas pozitivne promene. Ako ste u potrazi za novim poslom, danas bi moglo da dođe do značajnog događaja na tom planu. Period koji vas očekuje će biti prilično turbulentan. Moguće je da će vam se ukazati prilika za paralelni vezu. Mogući su problemi sa proširenim venama, pa povedite računa o tome.

BLIZANCI


Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred partnerom. Sve može da se saopšti na neki suptilniji način. Situacija na poslovnoj sceni ne zavisi od Vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da Vas neko preduhiti. Dobro se osećate u svojoj koži i nemate nikakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja.
RAK

Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani. Manji problemi sa kičmom su mogući ali ne biste trebali da imate ozbiljnije tegobe.

LAV


Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost. Potrudite se da voljena osoba shvati Vaše namere. Sačuvajte prisebnost duha, jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje, kao pozitivan signal u saradnji. Izbegavajte poroke bilo koje vrste. Unos tableta, alkohola i bilo kojih opijata ne može biti nikako dobar po vas.

DEVICA


Šta god da započnete završiće se haosom. Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što ga prekontrolišete. Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

VAGA


Iako ne očekujete mnogo, trenutni posao može da vam postane jako pozitivno iskustvo. Potrudite se da ne propustite ni jednu jedinu priliku koja vam se ukaže. Vašu vezu sada najviše može da ugrozi bezrazložna ljubomora. Pokažite više samokontrole po tom pitanju.  Povedite računa o hormonima koji su kod vas promenljive prirode.

ŠKORPIJA


Pokušavate da impresionirate voljenu osobu svojim šarmom. Ipak, sve što činite podseća na klasično preuveličavanje. Umesto da razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljno analizirate svoje ponašanje ili propuste. Manji pad imuniteta je moguć kod vas, pa je potrebno da povedete računa o svom zdravlju.
STRELAC

Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju. Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju.

JARAC


Pokažite strpljenje i optimističn stav. Problemi koji vas muče nisu tako nerešivi, samo je potrebno više vremena. Kraj vaše veze se polako ali sigurno približava. Kako vreme prolazi sve bolje vidite osobu pored sebe i sve manje vam se dopada. Umor i neispavanost vas hronično prate već duže vreme.

 

VODOLIJA


Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Moguća je prehlada prolaznog karaktera. U svakom slučaju obratite pažnju i posvetite se sebi.

RIBE


Prati Vas romantično raspoloženje, tako da nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije i osećanja. Delujete snalažljivo u različitim situacijama, svoje obaveze možete da završite po ubrzanom postupku. Ne bi trebalo da bude većih problema na polju zdravlja kod vas.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments