0.5 C
Novi Sad
21/01/2022, 08:33
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sreda, 06. novembar

Horoskop za sreda, 06. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavajte tuđa mišljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa. Probava vam je veoma osetljiva. Kod vas su naglašeni problemi sa varenjem pa biste trebali da povedete računa o svojoj ishrani malo više.

BIK


Manji pad koncentracije vas očekuje kada je u pitanju polje posla. Posvetite se tome da se bolje organizujete i koncentrišete. Željni ste pažnje i ljubavi i na neki način vam je teško da budete sami. To ne znači da treba da budete sa bilo kim. Muče vas problemi sa kašljem. Očekuje vas faza u kojoj će vam duvanski dim pogotovo smetati.

BLIZANCI


Izbegavajte osetljive teme i situacije koji Vas uzbuđuju. Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili. U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Proverite štitnu žlezdu i nivo hormona. Moguće je da ćete na ovom polju imati neke oscilacije i probleme.

RAK


Otvaraju vam se nove mogućnosti. S prijateljima razgovarate o poslu koji ima veze s inostranstvom. To podrazumeva potrebu da otputujete na neku daleku destinaciju. Reagujte brzo, ne dozvolite da vam kolebljivost upropasti ovako retku priliku. Više spavajte i potrudite se da budete bolje organizovani oko dnevnog i noćnog odmora.

LAV


Možete da očekujete da ćete dobiti priliku da pokažete svoj poslovni potencijal i svoje umeće na ovom polju. Moguće je da razmišljate o tome da su vam potrebne promene po pitanju komunikacije sa voljenom osobom. Moguće je da ćete na ovom planu imati sasvim stabilno stanje i da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima. Posetite stomatologa.

DEVICA


Ne dopada Vam se saznanje da neko ignoriše Vaše želje. Ne možete da se pomirite sa sporednom ulogom. Delujete vrlo energično i svoje poslovne interese stavljate u prvi plan, zbog toga Vaša okolina reaguje na različite načine. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate naglašenu sklonost ka problemima sa nervnim sistemom pa povedite računa o tome.

VAGA


Raspoloženi ste i društveni ali i previše nervozni. Potrudite se da pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost koja vas tera da uradite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati.  Prijaće vam fizička aktivmost koja vam je neophodna kako biste održali dobro stanje.

ŠKORPIJA


Očekuje vas novi posao koji će vam doneti pozitivne okolnosti na poslovnom polju. Voljena osoba će vam pokazati iskrena osećanja koja ima, kao i to da je spremna da razgovara o planovima z abudućnost. Nemojte da se forsirate previše. Vreme je da nađete više vremena za odmor i opuštanje.

STRELAC


Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima. Povećajte unos vitamina i potrudite se da na neki način ojačate svoj imuni sistem. 

JARAC


Prijaće Vam susret sa osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna Vam je nečija podrška. Nema razloga da stvari doživljavate isuviše dramatično, razmislite o nekom zaobilaznom rešenju. Poradite na boljoj koncentraciji kako biste mogli da budete produktivniji.

VODOLIJA


Prihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog koga postajete upadljivo rasejani. Pre nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj raspored i sve ćete postići. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju ako se posvetite fizičkoj aktivnosti.

 

RIBE


Iako je kraj nedelje, očekuje vas neobično velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako bi ispunili očekivanja nadređenih osoba. Osećate se sasvim dobro. Pred vama je period u kojem biste mogli da očekujete stabilnost na polju zdravlja ali i na ostalim poljima.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments