Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ostvarićete obećavajući kontakti koji se s vremenom može razviti u nešto značajnije.  Poslovni partner vam u velikoj meri otežava situaciju. Imate utisak da niste na istim talasnim dužinama. Prolazan kašalj je moguć Povedite računa o osetljivim plućima i disajnim putevima. Ukoliko ste do sada imali probleme sa bronhitisom, javite se svom lekaru.

BIK


Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu koju najmanje očekujete. Povedite računa o štitnoj žlezdi. Idite na redovne lekarske kontrole.

BLIZANCI


Možete da se radujete danu bez previše obaveza. Pred vama je mogućnost da se malo odmorite od posla. Iskoristićete slobodno vreme za odmor i ljude koje volite. Vi možete biti razočarani nekim novim dešavanjima na ovom planu jer ste od samog početka imali prevelika očekivanja. Zdravlje dobro.

RAK


Ukoliko se bavite privatnim poslom danas ćete rešiti neke dileme i napraviti povoljniju atmosferu. Ako ste ušli u flert sa nekom osobom koja nije sasvim slobodna, danas bi ta priča mogla da se prekine. Spremni ste da se okrenete novim, perspektivnijim poznanstvima. Zdravlje solidno.

LAV


Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju. Prijaće vam da boravite u prirodi. Vreme je za neku laganu rekreaciju, makar to bila i šetnja

DEVICA


Možete razviti romantična osećanja za nekoga s kim radite, možda i za nekoga ko vam je
nadređen. Izaćićete na dobar glas, zbog čega ćete imati još više uspeha. Povedite računa o svojim zubima. Mogući su problemi sa karijesom. Obavezno posetite stomatologa radi redovnog pregleda. Potrudite se da pazite na redovnu higijenu.

VAGA


Neprijatne vesti stižu od jutra. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Razočarani ste, a sve se dogodilo jer ste pomešali posao i privatni život, dozvolili ste da vaše probleme rešavaju nepoznate osobe. Puni ste energije! Zdravlje vam je odlično! Tokom današnjeg dana ne biste trebali da imate bilo kakav razlog za brigu na ovom polju.

ŠKORPIJA


Poboljšanje materijalne situacije vam sledi. Možete da očekujete veoma povoljan dan za posao. Iako se niste tome nadali, stvari polako ali sigurno dolaze na svoje mesto. Spremni ste da se borite za voljenu osobu, iako imate neke manje probleme u vašoj vezi. Verujete da ljubav sve pobeđuje. Zdravlje solidno, više šetajte.

STRELAC


Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi. Povećajte unos tečnosti. Pazite da ne dehidrirate. Jako je važno da svom telu obezbedite dovoljan unos vode.

JARAC


Bićete loše raspoloženi, ali stvar će spašavati to što je vaš partner odlično raspoložen I trpeljiv. Možda ćete seliti kancelariju ili ulagati u neke nekretnine. Sve bolje stanje na ovom polju. Možete da se nadate značajnim pozitivnim promenama. Vlada solidna faza za oporavak nakon intervencije ili bilo kakvog tretmana.

VODOLIJA


Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu iz daleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili. Prijaće vam šetnja na svežem vazduhu. Potrebna vam je neka umerena rekreacija.

RIBE


Razmišljate o putovanju u inostranstvo i mogućnosti da prihvatite zaposlenje tamo. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni pravljenju drastičnih promena. Moguće je da delujete hladno u komunikaciji sa voljenom osobom koja se sve više plaši da je definitivno izgubila vašu ljubav. Pazite šta jedete.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments