20.1 C
Novi Sad
07/07/2020, 14:40
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sreda, 30. januar

Horoskop za sreda, 30. januar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Iznenadni susret otvara mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku jer će sve delovati veoma haotično. Tokom večeri stiže vam neočekivani obrt koji će vas poljuljati. Potrebno vam je više sati sna. Nađite više vremena za odmor i opuštanje.

BIK


Pokušajte da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na Vaše potrebe. Budite strpljivi. Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere. Povećajte unos magnezijuma. Važno je da povedete računa o zdravlju svog nervnog sistema.

BLIZANCI


Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.  Problemi sa tahikardijom su mogući kod vas pa bi bilo dobro da izbegavate nerviranje i stres.

RAK


Važno je da privučete nečiju emotivnu pažnju, planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Dobro proverite sve sumnjive informacije i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Razvijajte zdravije navike. Važno je da budete odgovorni prema sebi i svom zdravlju. Redovan ritam sna i ishrane je takođe bitan za vaše opšte stanje.

LAV


Ukoliko ste posvećeni svom poslu, možete da očekujete da će vam se to danas višestruko isplatiti i da ćete biti zadovoljni. Ostvarićete dobru komunikaciju sa simpatijom i stavićete joj do znanja da imate osećanja. Manji pad energije je moguć danas. Potrudite se da se ne izlažete prevelikom naporu.

DEVICA


Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost. Potrudite se da voljena osoba shvati Vaše namere. Sačuvajte prisebnost duha, jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje, kao pozitivan signal u saradnji. Menjajte stresan način života. Važno je da se ne nervirate previše.

VAGA


Svesno koristite svoje zavodničke atribute u odnosu na blisku osobu. Pokažite pozitivnu stranu ličnosti. Vaša inspiracija i raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima. Prijala bi vam meditacija ili bavljenje jogom. Dan je povoljan za laganu rekreaciju.

ŠKORPIJA


Vreme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu, tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

STRELAC


Jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja. Ukoliko trpite neuspeh, razmislite o novim i alternativnim mogućnostima koje Vam stoje na raspolaganju. Osećate se sasvim dobro i stanje na ovom polju vam je stabilno. Možete da se nadate da će vam današnji dan biti odličan.

JARAC


Osećate se kao da ste pod kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Opustite se, svaka ozbiljna tema preti neprijatnošću. Puni ste energije i prija vam intezivna fizička aktivnost tokom današnjeg dana!

VODOLIJA


Često menjate raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego stvari koje saopštavate partneru. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku. Uspeli ste da rešite neki problem sa zdravljem. Zadovoljni ste opštim stanjem i osećate se sasvim dobro u svojoj koži.

RIBE


Pravite kompromis bez preke potrebe. Robujete nekim ubeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savet jednog prijatelja, a sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Verujte u dobronamernost drugih ljudi. Potreban vam je odmor. Nađite dovoljno vremena za kvalitetan san.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments