Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 04. septembar

Horoskop za sredu, 04. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami. Nisu naglašeni problemi sa zdravljem kod vas tokom današnjeg dana.

BIK

Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima. Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovnim interesima. Možete da očekujete period u kojem ćete imati manje smetnje i probleme sa bolovima u leđima.

BLIZANCI


Teško vam je da se organizujete i da nađete pravi način da rešite sve nagomilane poslovne probleme. Potrebno je da poboljšate odnos sa voljenom osobom ako želite da se izbegne razdvajanje i prekid. Nemate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete prilično stabilno stanje tokom današnjeg dana.

RAK

Vodite razgovore od kojih očekujete previše. Teme nisu važne, ali vi ste im dali na značaju. Nadmetanje u stavovima gubi svaki smisao jer krajnji cilj ne postoji. Ne trošite uludo reči, naročito ako je prekoputa vas neko kome ne verujete. Imate sasvim dovoljno energije. Potrudite se da tokom današnjeg dana budete i fizički aktivni.

LAV


Čeznete za promenama. Nedostatak sredstava vas sprečava da nešto konkretno učinite, zbog toga se odlučujete na sitne prepravke i premeštaje koji će vašem okruženju uneti novu energiju. Ako uključite i ukućane, zadovoljstvo će biti kolektivno. Brinite o svojoj suvoj koži koja bi mogla da vam stvara smetnje sa zdravljem.

DEVICA


Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima. Potrebno je da se dobro organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Ne dozvolite da Vas neko usporava. Možete da očekujete generalno povoljan period na polju zdravlja.

VAGA


Moguće su brojne komplikacije na poslovnom polju danas. Nećete lako naći rešenja za sve probleme. Moguće je da ste nezadovoljni i da sve više želite razvod braka ili prekid neke emotivne veze. Samoća vam deluje primamljivo. Odlično ste raspoloženi! Možete da očekujete da ćete se jako dobro osećati i da nećete imati veće probleme sa zdravljem.

ŠKORPIJA


Muče vas finansije. Sa svih strana vam isporučuju račune, pa čak traže i novac na zajam, koji vi nemate. Nemate strpljenja za tuđe probleme jer niste sigurni ni kako da rešite svoje. Ne budite prestrogi prema ljudima, doći će dan kada će i vama nešto zatrebati. Povedite računa o stomaku koji bi mogao da vam bude osetljiv.

STRELAC

Delujete suviše uznemireno, donosite pogrešnu odluku i uporno insistirate na svojim namerama. Profiltrirajte svoje misli i osećanja. Izbegavajte sva nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika moze uspešno da odradi i Vaš deo posla. Posvetite pažnju stvarima koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

JARAC


Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne rešite, sledi vam ozbiljan pad energije. Menjajte loše navike ako želite da zadržite dobro stanje na polju zdravlja.

VODOLIJA


Umesto da morališete i pridikujete za različite sitnice, potrudite se da ulepšate nečije emotivno raspoloženje. U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. U odličnoj ste formi! Pred vama je jako povoljan period tokom kojeg ne biste trebali da očekujete veće probleme sa zdravljem. Dajte sve od sebe da tako i ostane!

RIBE


Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami. Prolazna nervoza bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana ali vam nisu prikazani veći problemi na polju zdravlja.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments