14.2 C
Novi Sad
01/10/2020, 03:24
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 10. april

Horoskop za sredu, 10. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas znatan pomak, naročito na finansijskom planu. Povedite računa o tome da ne dođe do nekih novih urinarnih infekcija ili komplikacija kada je u pitanju vaše zdravstveno stanje.

BIK

Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa takve ljude okupljate oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, u stvari, uopšte nije vaš.Povećajte unos tečnosti. Važno je da redovno pijete dovoljno vode.

BLIZANCI


Izbegavajte emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte forsirati ljubavni tempo. Obratite pažnju na različite detalje ili na neke skrivene poruke. Potrebno je da razlikujete značenje određenih informacija u poslovnim pregovorima. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme koji su vezani za vaš kardiovaskularni sistem pa povedite računa o tome.
RAK

Vreme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi. Povedite računa o ishrani. Važno je da izbegavate namirnice koje su pune masnoća.

LAV


Preosetljivo reagujete na različite sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i smiruje tenziju. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da se prilagodite novonastaloj situaciji. Okolnosti se menjaju, procenite najbolji trenutak za akciju. Moguće je da vas muči nesanica.

DEVICA


U određenim situacijama uz Vas trpi i voljena osoba, ali Vi to uporno poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist. Ukoliko se udaljavate od zajedničkih tema, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi koji će Vas značajno usporiti. Postoje određene stvari koje biste trebali da razrešite sami sa sobom.

VAGA


Raspoloženje vam je nestabilno, ovo je jedan od onih dana kada je bolje da se povučete i provedete sate u samoći. Pravi uzrok svemu tome je hronična nenaspavanost pa je neuredan životni ritam stigao na naplatu. Častite sebe poštenim predahom. Bez problema na ovom polju. Osećate se sasvim dobro i vaše stanje je sasvim stabilno.

ŠKORPIJA


Obuzeti ste poslovnim problemima. Ipak, to nije polje na kome možete očekivati bitna dešavanja. U centru pažnje treba da bude jedan član porodice, jer, od njega stiže velika podrška koja će vas ganuti. Pažljivo osmislite kako ćete zahvaliti. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tome da se pojavi neki problem sa leđima.

STRELAC

Nećete imati prilike da sretnete osobu koja vam se dopada, biće skriven/na od vas. Doživeli ste izvesne izazove u ovoj sferi, ali izazovan period je sad iza vas i možete očekivati poboljšanje. Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani. Važno je da svakodnevno unosite više tečnosti.

JARAC


Ne dozvolite da Vas zavara prvi utisak. Svoju pažnju posvetite osobi koja Vas inspiriše na dobro raspoloženje. Poslovni problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. . Potrudite se da vodite dovoljno računa o unosu tečnosti i slušajte savete vašeg lekara.

 

VODOLIJA


Nećete biti opterećeni poslovnim obavezama. Dajete sebi priliku da se malo opustite i distancirate od posla. Povoljan je dan za početak nove ljubavne veze. Spremni ste da pokažete otvoreno svoja osećanja ka partneru. Moguće je da ćete imati neke tegobe vezane za probavu. Povećajte unos vode, tečnosti i pokušajte malo više da se krećete.

RIBE


Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao. Mogući su problem sa disajnim putevima. Skloni ste prehladama, ali i običnim kijavicama ili problemima vezanim za povremeni kašalj.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments