Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Raspoloženje raste. Svesni ste da možete računati na veliku podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuju vas prijatni trenuci i malo iznenađenje koje vam priprema partner. Prija vam rekreacija, bavljenje sportom kao i svaki oblik fizičke aktivnosti.

BIK


Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju. Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu. Prija vam veći unos svežeg voća i povrća. Važno je da se potrudite da poradite više na svojoj ishrani.

BLIZANCI


Vrtite se ukrug jer ne prihvatate neke male poraze. U pitanju su neke krajnje beznačajne stvari, a vi ste od toga napravili dramu iz više činova. Možda je vreme da analizirate svoje unutrašnje porive, zbog čega vaš ego ne prihvata odstupanja, pa makar i simbolična.  Izbegavajte cigarete i duvanski dim koji bi za vas mogao da bude jako štetan.

RAK


Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete. Uzimajte više tečnosti. Važno je da vodite računa o svojim navikama i da se posvetite zdravijem životu.

LAV


Neko ne ispunjava Vaša očekivanja, ali Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju. Budite mudri i prihvatite nečiji savet, kako biste sprecili dodatne komplikacije. Okolina ne razume u potpunosti sve Vaše ideje. Problemi sa niskim pritiskom su naglašeni kod vas.

DEVICA


Preokupirani ste drugim problemima pa je ovaj dan, za vas, kao i svaki drugi. Voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto važno, ali vi ne primećujete to. Trgnite se na vreme dok još nije kasno da se vaš ljubavni život popravi. Moguće je da imate višak energije i da vam je potrebna fizička aktivnost, organizujte sebi neki vid treninga.

VAGA


Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan ljubavni predznak. Delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje saznanje o novim događajima na poslovnoj sceni. Možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete lakše rešavati sporne situacije na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Muči vas sumnjičavost pa dižete zidove oko sebe. Umesto ljubomore, priberite se i povratite svoje samopouzdanje. Partner će vas višestruko nagraditi, a vi ćete pronaći novu ljubav u sebi, onu za koju ste mislili da ne postoji. Verujte u sebe i uspećete. Posetite stomatologa jer biste mogli da imate neke probleme na ovom polju.

STRELAC


Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako se to na prvi pogled čini. Prijao bi vam bilo koji vid relaksacije koji odaberete.

JARAC


Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša uteha. Krvni pritisak je nešto o čemu treba da povedete računa. Jako je važno da se potrudite da uradite sve što možete kako biste ojačali svoj imunitet.

VODOLIJA


Preterana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osećaju kao pritisak. Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas pa je važno da povedete više računa o svom zdravlju.

RIBE


Ukoliko Vam smeta pasivna uloga ili osećaj monotonije u ljubavnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način. Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Izbegavajte brzopletost. Mogući problemi sa bubrezima.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments