9.4 C
Novi Sad
24/02/2020, 05:23
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 02. april

Horoskop za utorak, 02. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Imate previše ideja kako da unapredite svoj život, ali nijedna nije dovoljno jaka da biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vreme, a danas ćete shvatiti koliko je toga već propušteno. Možda vam je neko ukrao plan i već uveliko sproveo u delo. Odmarajte što više. Moguće je da ćete imati neke probleme i da će vam od velikog značaja biti da se naspavate.

BIK

Mogući su različiti konflikti. Potrudite se da smirite voljenu osobu, umesto da situaciju dovodite do emotivnog usijanja. Očekujete nečiji pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Međutim, događaji se komplikuju mimo Vaše volje. Problemi sa visokim pritiskom su naglašeni kod vas i važno je da u narednom periodu povedete računa o svom zdravlju.

BLIZANCI


Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju. Nije vam povoljan dan, pa kao i na ostalim poljima i kada je zdravlje u pitanju vas ne očekuju dobre vesti.

RAK

Ukoliko se nađete u prilici da potpišete neka dokumenta, budite oprezni jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite. Vaše promenljivo raspoloženje može zbuniti partnera i navesti ga da pomisli da ga više ne volite. Pomalo ste ukočeni. Moguće je da bi vam prijala masaža ili neki bilo kakav tretman opuštanja.

LAV


Osećate novi uzlet i beskrajno zadovoljstvo, kada sa nekim umete da podelite zajedničke trenutake radosti i sreće. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i angažovanost u različitim pravcima. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Jaka glavobolja je moguća. Povedite računa o svom zdravlju danas jer ste prilično osetljivi.

DEVICA


Možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite. Problemi sa nesanicom su naglašeni. Napeti ste i proganjaju vas poslovne brige o kojima često mislite.

VAGA


Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa neobičnim osmehom na usnama. Pokažite da imate poverenja u zajednički dogovor, uspeh predstavljaja najbolju garanciju za buduće ciljeve. Bolovi u donjem delu leđa bi mogli da vam predstavljaju manje probleme.

ŠKORPIJA


Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni. Ne bi trebalo da bude problema. Očekuje vas jako dobra situacija kada je u pitanju polje zdravlja.

STRELAC

Danas budite na velikom oprezu. Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas pa vi niste u dobroj poziciji da sagledate sve rizike koji vas vrebaju i koje morate da uračunate pre nego što donesete konačnu odluku. Manji pad energije je naglašen kod vas. Potrebno vam je više sna. Nemojte da se iscrpljujete.

JARAC


Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome. Povedite računa o alergijama kojima ste skloni.

VODOLIJA


Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. Možda ste se osećali neshvaćeno od kolega ili nadređenih, ali to je samo faza koja će uskoro proći. Ne bi trebalo da bude problema. Osećate se dobro u svojoj koži i nemate tegobe.

RIBE


Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju pažnju, uživajte u trenucima nežnosti i maštanja. Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom, na različita pitanja odgovarate u duhovitom stilu ili saumouvereno. Mogući su manji srčani problemi. Povedite računa o tome i potrudite se da redovno merite krvni pritisak.
Autor: nsuzivo.rs

Komentari: