0.8 C
Novi Sad
16/01/2022, 11:59
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 05. novembar

Horoskop za utorak, 05. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Povoljan dan za istraživanje i učenje. Izvesno je i to da ćete dobiti ponudu da se priključite u neku humanitarnu organizaciju gde biste se u potpunosti iskazali jer vaša komunikativnost i ubedljivost je za taj posao dragocena. Moguće je da ćete imati sklonost ka problemima sa srcem, ali i sa povišenim pritiskom pa se potrudite da o tome vodite računa.

BIK


Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama i da ćete ostvariti zacrtane ciljeve na ovom polju. Na ljubavnom polju možete da očekujete priliku da sa partnerom pravite važne planove za budućnost. Očekuje vas period u kojem biste generalno mogli da budete skloni nekim tegobama vezanim za leđa i kosti pa se čuvajte.

BLIZANCI


Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje Vam da osmislite originalan nastup i “navalite”. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Generalno će vam u narednom periodu disajni putevi biti slaba tačka pa je važno da o tome povedete malo više računa.

RAK


Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da deo odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Iskoristite ovo za kratak predah. Povoljan je dan za početak dijete. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke komplikacije na polju zdravlja.

LAV


Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska. Pokušavate da razumete nečije motive i tražite efikasno rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese. Mogući su problemi sa reumom. Očekuje vas period u kojem bi kosti mogli da vam budu prilično osetljive.

DEVICA


Oko vas se gomila negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate brojne probleme vezane za polje zdravlja.

VAGA


Manje poteškoće vas očekuju na poslovnom polju i nije vam lako da sve prepreke pređete. Moguće je da ste skloni ljubomori i da to negativno utiče na vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo. Ne bi trebalo da bude problema na polju zdravlja kod vas u narednom periodu. Generalno se osećate sasvim dobro u svojoj koži i zadovoljni ste.

ŠKORPIJA


Dobijate vest koja je, praktično, putokaz. Svesni ste da vam ta informacija ukazuje kuda idete dalje, ali vam nije jasno šta je krajnji cilj. Prihvatite izazov, a vremenu prepustite da vam donese odgovore na sva pitanja koja vas danas muče. Osećate se odlično u svojoj koži. Ne biste trebali da očekujete probleme na polju zdravlja.

STRELAC


Osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom. Nemojte davati pogrešna obećanja, prihvatite iskreni razgovor. Nove informacije zvuče komplikovano. Detaljno proverite različite okolnosti, pre nego što započnete novu poslovnu akciju. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni zdravstvenim tegobama vezanim za infekcije urinarnog trakta.

JARAC


Pre nego što pokušate da menjate okruženje, poradite na sebi. Nesporazume rešavate tako što pokušavate da budete ljubazni prema svima koji imaju nekakve zahteve od vas. Zaboravljate da udovoljavanje široj okolini nikad nije zahvalno. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa zdravljem, sklonost ka tegobama vezanim za disajne puteve.

VODOLIJA


Možete da očekujete da će sve okolnosti na polju posla da vam budu naklonjene danas.  Ukoliko ste u braku, očekuje vas period u kojem ćete sa voljenom osobom ostvariti bolji odnos. Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da rešite probleme sa zdravljem iz prošlosti kao i to da ćete ostvariti stabilizaciju.

RIBE


Priželjkujete konkretne stvari. Sve oko vas je dosadno i ne znate za šta da se uhvatite i da to proglasite današnjom zvezdom vodiljom. Posao vam je dosadio, a ni u kući nisu bolji odnosi. Ne posustajte, melanholija je prolazna, kao i ovaj dan. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni problemima vezanim za tahikardiju, aritmiju i slična stanja…

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments