2.9 C
Novi Sad
28/01/2022, 20:28
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 07. avgust

Horoskop za utorak, 07. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Okolnosti vas navode na donošenje odluke koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa nije strašno ponekad se pokoriti. Skloni ste zdravstvenim tegobama u narednoj fazi pa bi svakako bilo dobro za vas da se obratite lekaru radi redovne kontrole za svaki slučaj.

BIK


Okolnosti vam možda trenutno ne idu na ruku, ali to će se uskoro promeniti. Karijera će vam napredovati, pogotovo ako radite u nekoj humanoj ili vanprivrednoj delatnosti.  Povedite računa o grlu. Moguće su infekcije i problemi sa bakterijama. Potrudite e da poboljšate svoj imunitet i da povećate unos vitamina C.

BLIZANCI


Ako želite da ostvarite napredak na polju posla potrudite se da uradite sve ono što se od vas očekuje. Trenutno vam prija vaša sloboda i niste spremni da se prema bilo kome obavežete na duže staze. Moguća je vrtoglavica. Potrudite se da redovno jedete i da unosite više tečnosti.

RAK


Izbegavajte velika ulaganja jer se moze desiti da ste prevideli neku situaciju. Nepovoljan dan za one koji se bave privatnim poslom. Danas ćete se uveriti kako je život pun iznenađenja. Zavešće Vas osoba za koju i ne sanjate da ima takve namere. Moguće je da ste prilično umorni. Očekuje vas faza u kojoj je moguć pad koncentracije, problemi za volanom.

LAV


Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu, ali i znatno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam dugoročno mogu obezbediti veliku isplativost. Dobro se osećate. Možete da očekujete generalno stabilnost na polju zdravlja.

DEVICA


Mogući su nesporazumi sa bliskom osobom zbog tajni koje će se isprečiti između vas. Imaćete manjak energije zbog čega ćete morati mnogo više da se trudite na poslu. Moguće je da ste ukočeni i da imate veće probleme sa kičmom. Prijala bi vam masaža i odlazak kod fizioterapeuta. Nemojte da zanemarujete probleme sa leđima.

VAGA


Ako se bavite privatnim poslom, danas izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju. Ako ste usamljeni i imate potrebu za emotivnim vezivanjem, danas je pravi trenutak za novo poznanstvo. Prijaće vam rekreacija! Potrebno vam je bavljenje sportom i fizička aktivnost kako biste se bolje osećali.

ŠKORPIJA


Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav. Imate puno snage. Dobro se osećate u svojoj koži i situacija na polju zdravlja vam je generalno pozitivno postavljena.

STRELAC


Brzo završavate poslovne obaveze i nemate većih briga danas. Možete da očekujete prilično opušten dan. Uživate u flertu sa osobom do koje vam je stalo, ali se još uvek dvoumite da li da napravite konkretniji korak. Povećajte unos tečnosti. Jako je važno da pokušate da zaštite svoje telo od dehidratacije. Minimalan unos vode bi trebao da bude do 2 litre dnevno.

JARAC


Očekuje Vas potpisivanje važnih ugovora. Uspešan poslovni dan kojim ćete biti sasvim zadovoljni. Prija Vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste. Povedite računa o svom imunitetu. Povećajte unos vitamina, više odmarajte i potrudite se da izbegavate alkohol, cigarete i sve štetne supstance.

VODOLIJA


Nemojte da dopustite da pred konkurencijom pokažete svoje slabosti. Potrudite se da ostanete dovoljno hladni. Važno je da se držite dobre taktike kako bi došli do uspeha. U potrazi ste za novim dešavanjima na polju ljubavi. Želite vezu koja će vas ispuniti na svim nivoima. Niste više spremni za prolazne i beznačajne priče na ovom polju. Zdravlje ok.

RIBE


Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete. Muči vas vrtoglavica. Potreban vam je odmor i opuštanje. Iza sebe imate prilično naporan tempo i to mora da se menja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments