14.6 C
Novi Sad
29/09/2020, 21:29
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 07. maj

Horoskop za utorak, 07. maj

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vreme, tokom dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu. Mogući su problemi sa vidom. Povedite računa o svojim očima.

BIK

Zadovoljni ste onim što ste do sada ostvarili kada je u pitanju posao i smatrate da ste dogurali daleko obzirom na to odakle ste krenuli. Moguće je da ste nesigurni i da partner to primećuje. Vaša veza bi uskoro mogla da zapadne u krizu. Problemi sa nesanicom i nervozom su mogući.

BLIZANCI


Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu. Povedite računa o krvnom pritisku. Idite redovno kod lekara i uzimajte terapiju koja vam je prepisana.

RAK

Delujete zabrinuto, emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane kada se posmatraju iz nečije perspektive. Nedostaje Vam bolji smisao za praktičnu procenu vrednosti i trpite neuspeh zbog neusklađenih termina. Možete da očekujete da ćete imati generalno tegobe vezane za kosti kao i za reumatska oboljenja.

LAV


Imate važne planove koje ćete u narednom periodu ipak uspeti da ostvarite. Iako postoje ljudi koji ne veruju u vas. Voljena osoba pokazuje veliki nivo ljubomore prema vama. Iz tog razloga se često svađate. Moguć je prolazan kašalj. Izbegavajte duvanski dim i cigarete.  Potrudite se da vam navike budu dovoljno zdrave i da više računa povedete o svom svakodnevnom životu.

DEVICA


Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati jako dobre rezultate po pitanju mršavljenja, ako ste sebi takav cilj postavili.

VAGA


Važno je da se potrudite oko poslovnih obaveza ako želite da ostavite dobar utisak na svoje nadređene. Niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Često se svađate i imate veoma velika otežanja u odnosu zbog ponosa i inata. Mogući su problemi sa reumom. Povedite računa o svom zdravlju.

ŠKORPIJA


Na početku nešto nije bilo po vašoj volji, a onda kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Suočavate se s ljudima kojima nije jasno vaše promenljivo raspoloženje, ne znaju kako da vam ugode. Budite fer i uvažite tuđe potrebe. Izbegavajte cigarete i potrudite se da se držite podalje od alkohola.

STRELAC

Moguće je da ćete dobiti ponudu za posao ili zaradu koja će vam biti primamljiva. Očekuju vas dobre promene. Nove svađe sa partnerom vas izbacuju iz takta. Moguće je da razmišljate o prekidu veze ili razvodu braka. Ne bi trebalo da bude problema. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i smireni ste.

JARAC


Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša uteha. Krvni pritisak je nešto o čemu treba da povedete računa. Jako je važno da se potrudite da uradite sve što možete kako biste ojačali svoj imunitet.

VODOLIJA


Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.  Svakako je važno da na prvom mestu povedete računa o svojoj ishrani.

RIBE


Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Proveravajte krvni pritisak koji bi mogao da bude promenljiv sada kod vas.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments