15.1 C
Novi Sad
22/09/2020, 07:22
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 14. maj

Horoskop za utorak, 14. maj

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Umorni ste od tempa koji vas pritiska. Ovo je doba godine kada vam je neophodan odmor. Dan proveden u krugu porodice i opuštena atmosfera, to je ono što bi vas okrepilo. Mislite da je nemoguće, a zaboravljate da je i nemanje izbora, izbor. Važno je da se maksimalno potrudite da vašu ishranu prilagodite zdravim navikama.

BIK


Bićete okruženi privlačnim osobama i izgleda da ćete imati sreće u ljubavi. Moguće je da ćete trpeti zbog zastoja u tokovima novca, ali će kriza brzo proći.  Moguća je nesvestica i malaksalost. Povedite računa o niskom pritisku. Potrudite se da redovno jedete i da se ne zamarate previše.

BLIZANCI


Teško Vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Nalazite se u neobičnoj situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Pred vama je period u kojem ćete s vremenana vreme imati nove nestabilnosti na polju zdravlja.

 RAK


Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija se znatno popravlja pa je pravo vreme da, pre nego što odete u kupovinu, očistite dugove i zaostale neplaćene račune. Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da povećate unos vitamina i da se više odmarate.

LAV


Dobro se snalazite na novom poslu i zadovoljni ste okolnostima i uslovima posla koji radite.  Očekuje vas izuzetno pozitivna atmosfera kada je u pitanju ljubavno polje. Simpatija vam pokazuje svoja osećanja.  Moguća je ukočenost u leđima. Povedite računa ako ste već imali probleme vezane za išijas i reumu.

DEVICA


Od početka nedelje vas očekuje velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih lica. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju i da izbegavate sve štetne supstance i materije.

VAGA


Priuštite sebi dobar provod u odabranom društvu. Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i izbor zajedničke teme. Želite da predstavite nove poslovne ideje. Svi tekući problemi se rešavaju promišljeno i uz konsultaciju. Potreban vam je odmor. Moguće je da imate manjak energije jer i ne spavate dovoljno.

ŠKORPIJA


Vreme provedeno u društvu bliskih ljudi kao i neobavezni razgovori s njima, napuniće vaše baterije za duži naredni period. Dobro raspoloženje može biti poljuljano ako do vas stigne vest koju, u ovom trenutku, ne očekujete. Važno je da se posvetite svom zdravlju na pravi način i da sve ono što vas ne služi na pozitivan način i sve ono što vam smeta- odbacite.

STRELAC


Možete imati problema i u ljubavnim i prijateljsim odnosima, zbog mešanja ljubavi i
prijateljstva. Moguć rad u timu i sa prijateljima, ali i prepreke uspehu u toj vrsti rada.  Želudac vam je osetljiv i moguće je da vam neke namirnice ne prijaju. Posavetujte se sa nutricionistom ili uradite test tolerancije na hranu, vreme je da menjate navike.

JARAC


Ambiciozni ste, pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put. Moguće je da ćete kroz fizičku aktivnost uspeti da se oslobodite nagomilane negativne energije.

VODOLIJA


U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate rešite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali, onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje.  Ako ste imali neki problem u prošlosti sada je vreme da uz pomoć lekara i stručnog saveta nađete rešenje za sve.

RIBE


Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali nije kraj sveta ako ponekad odustanete. Potrebno vam je neko vreme koje ćete uspeti da posvetite samo sebi.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments