Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 20. novembar

Horoskop za utorak, 20. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Povoljan dan za istraživanje i učenje. Izvesno je i to da ćete dobiti ponudu da se priključite u neku humanitarnu organizaciju gde biste se u potpunosti iskazali jer vaša komunikativnost i ubedljivost je za taj posao dragocena. Ako ste u proteklom periodu imali neke poteškoće kada je u pitanju zdravlje sada konačno možete da očekujete olakšanje.

BIK


Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa neobičnim osmehom na usnama. Pokažite da imate poverenja u zajednički dogovor, uspeh predstavljaja najbolju garanciju za buduće ciljeve. Moguća je pojava iritacija na koži. Posetite lekara.

BLIZANCI


Imaćete prilike za ljubav ako izađete na neko mesto zabave. Ako ste u vezi, moguć romantičan izlazak sa partnerom. Uspeh u kretivnom radu i kreativnim zanimanjima. Pod stresom ste. Moguće je da vam je zdravlje ugroženo zbog velike količine nervoze koju osećate. Pred vama je period u kojem vam zdravlje može biti narušeno.

 RAK


Nešto važno na čemu ste radili poprima novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač. Povedite računa o zubima koji bi mogli da vam budu osetljivi a naglašeni su i problemi sa desnima.

LAV


Ne možete sve držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime. Budite oprezni pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti.  Pred vama je faza u kojoj bi imunitet veoma lako mogao da vam opadne. Povedite računa o tome.

DEVICA


Možete da očekujete dobru komunikaciju sa nadređenima, kao i kolegama. Pred vama je povoljan dan za posao. Voljena osoba pokazuje da nije spremna da napravi sledeći korak u vašoj vezi i moguće je da se vama njen stav ne dopada. Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas danas možete biti skloni infekcijama.

VAGA


Finansijska pitanja su u prvom planu jer su izostali rezultati na koje ste bezrezervno računali. Ovo je uvod u period stagnacije, pa je za vas bolje da se pravovremeno pripremite. Strpljenje i upornost vam nisu jača strana, a danas su vam tako neophodni.  Skloni ste alergijskim reakcijama i generalno se ne osećate dobro danas.

ŠKORPIJA


Ponekad reči nisu dovoljne da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative. Možda Vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje. Problemi sa stomakom bi mogli da vas muče tokom današnjeg dana.

STRELAC


Preterana mašta vas može uvesti u iskušenje da poverujete u brzu novčanu dobit. U ovo vas može gurnuti razgovor s osobom koja se nalazi u inostranstvu, a koja je po temperamentu veoma slična vama. Ne zanosite se iluzijama, držite se realnosti. Moguća je glavobolja prolaznog tipa. Današnji dan vam nije preterano povoljan.

JARAC


Možda ćete sami sebe iznenaditi sentimentalnošću kojoj ćete danas biti skloni. Jake i burne
emocije. Dobri međuljudski odnosi na poslu i uživanje u radu. Mogući su grčevi u mišićima. Pred vama je faza u kojoj će vam nervni sistem biti takođe osetljiv. Prijalo bi vam da povećate unos magnezijuma ali i da više odmarate.

VODOLIJA

U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke usnule želje i potisnute emocije. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost. Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da svoje ideje plasirate na pravom mestu. Moguć je pad energije. Pred vama je povoljna faza za odmaranje i opuštanje.
RIBE

Obaveze od vas zahtevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatnog osećaja da ste iskorišćeni. Mogući su problemi sa umorom.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments