10 C
Novi Sad
19/09/2020, 05:23
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 29. januar

Horoskop za utorak, 29. januar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vas ljudi pitaju za mišljenje, nekada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah, pa ne oklevajte, priuštite sebi dužu pauzu tokom koje ćete se okrepiti. Manji problemi sa vrtoglavicom bi mogli da vas muče tokom današnjeg dana.

BIK


Imaćete priliku da se okrenete novim poslovima. Pred vama su jako dobre promene na ovom polju. Sa partnerom dolazi do manjih nesuglasica oko finansija ali i oko nekih planova vezano za zajedničku budućnost. Potrudite se da na generalnom planu smanjite nervozu kojoj ste sada i te kako skloni.

BLIZANCI


Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje vi sada ne vidite. Povećajte unos minerala i vitamina kako biste ojačali svoj imuni sistem.

RAK


Imaćete prilike da prisustvujete nekom sretnom događaju ili da izađete na neko mesto zabave, koje će vas ubaciti u ljubavno raspoloženje. Uspeh u radu sa decom i u obrazovanju drugih. Generalno vam je potreban veći unos vitamina ali i proteina kako biste ojačali krvnu sliku. Ne zaboravite na namirnice bogate gvožđem.

LAV


Možete da računate da ćete tokom današnjeg dana imati pozitivnu atmosferu na poslovnom planu. Novi poznanik će pokazati da mu je stalo do vas i da želi nešto više od običnog poznanstva i prijateljstva. Dobro se osećate danas! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja.

DEVICA


Važno je da usmerite svoju energiju na prioritete. Nemojte da rasipate svoje vreme na nevažne stvari. Ako želite da se dese neke promene na ovom polju, moraćete sami da pokrenete određene događaje. U nardnom periodu bi kod vas mogla da bude naglašena sklonost ka gojenju pa je važno da budete umereni u jelu i piću.

VAGA


Postoji mogućnost da napravite pozitivan pomak u ovoj sferi. Dobićete neke nove prilike za posao, a neke od njih bi mogle imati veze sa radom u medijima ili kreativnim radom. Možete da očekujete nova dešavanja na svim poljima i poboljšanje opšte situacije. Generalno vas očekuje dobra faza na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne. Skloni ste virusnim infekcijama. Povedite računa o svom zdravlju.

STRELAC


Moguće je da vam se nudi prilika za putovanje na kojem biste mogli da ostvarite dobru zaradu. Deluje vam da je partner počeo da se ponaša drugačije prema vama. Ljubavna veza ulazi u veću krizu i nezadovoljni ste. Moguće je da ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja i da će vam srčani sistem biti pogotovo osetljiv.

JARAC


Do vas stižu neprijatne vesti. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Budite oprezni, izuzetno je važno da danas budete skoncentrisani.  Imate manjak energije. Moguće je da se tokom današnjeg dana nećete baš dobro osećati.

VODOLIJA


Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu osetljivi kod vas.

RIBE


Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas znatan pomak, naročito na finansijskom planu.  Očekuje vas dobro stanje na polju zdravlja tokom današnjeg dana. Ne biste trebali da brinete previše.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments