Svaki horoskopski znak ima i svoju astro životinju.

OVAN
Vuk- Neprestano ste aktivni, jer ne možete dugo ostati mirni. Vukovi dele tu karakteristiku, uvek trče s članovima svog čopora. Oni su poznati i po tome što pokazuju jake kvalitete vođstva, a to je i vama poznato. Kao i vuk, poznati ste po svojoj ćudljivosti kada stvari ne idu po planu.

BIK
Medved- Volite rutinu i trudite se da izbegavate promene što je češće moguće. Medvedi slede prilično strog raspored kojeg se uvek drže, tako da delite zajedničku stvar. Volite lepe stvari, ali ne bojite se da radite za njih.

BLIZANCI
Gorila- Nežni ste i pažljivi, a isto važi i za ove veličanstvene životinje iako na prvi pogled ne izgledaju tako. Vrlo ste društveni. Gorile funkcionišu na isti način, komunicirajući s onima u svojoj grupi o tome šta se događa ili o novim stvarima koje je neko od njih naučio. Gorile brzo uče, kao i vi.

RAK
Mačka- Poprilično ste odana osoba, uvek tamo za one koje volite, ali s vremena na vreme malo povučeni. Na taj način ste poput mačke. Oni bliski vama znače vam ceo svet, ali retko to pokazujete. Mačke su poznate po svojoj specifičnoj ličnosti, koju je ponekad teško razumeti. Mnogo ste ranjiviji i osetljiviji nego što izgledate.

LAV
Lav- Ove predivne životinje poznate su kao kraljevi džungle. Lavovima se oduvek divi i smatraju se veličanstvenim stvorenjima, a oni vole to divljenje, baš kao i vi. Biti u središtu pažnje za vas je prirodno.

DEVICA
Zec- Budući da se uvek trudite da postignete savršenstvo, nikada ništa ne prepuštate slučaju. Znate da budete previše kritični prema sebi, ali to je samo zato što znate za šta ste sposobni. Zečevi su mirne životinja, koje retko privlače pažnju na sebe. Zečevi vole prirodu, kao i vi, jer ona vraća mir kada sve postane previše.

VAGA
Pas- Odani ste i društveni, pošteni i pravedni. Poput psa, ne volite da budete sami. Morate biti okruženi prijateljima i članovima porodice i svi vas obožavaju.

ŠKORPIJA
Zmija- Vi ste poput zmije, ali ne iz razloga na koji mislite. Iako ste skloni tajnovitosti, takođe ste i hrabri i strastveni. Vrlo ste uporni. Glavni razlog zbog kojeg ste kao zmija je to što vašim znakom upravlja Pluton, tako da se uvek iznova otkrivate. Baš kao što zmija odbacuje svoju kožu, tako se i vi stalno razvijate u bolju osobu što je češće moguće.

STRELAC
Sova- Vaša sloboda je najvažnija stvar na svetu. Najsličniji ste sovi, jer se mogu slobodno kretati u bilo kom trenutku. Takođe su poznate po tome što su mudre. Isto važi i za vas. Neprestano pokušavate da otkrijete smisao života, tako da konstantno učite nove i zanimljive činjenice o svemu.

Foto: National Audubon Society

JARAC
Slon- Odgovorni ste i baš kao slon, stvarate sami svoj put do uspeha. Slonovi su takođe vrlo zaštitnički prema svojim porodicama.

VODOLIJA
Svinja- Nije vam baš najprijatnije s novim ljudima. Ali kad ste spremni da se otvorite, ljudi shvate koliko ste energični. I svinje su sklone ovome. One su ljubazna i brižna stvorenja, takođe su i jako dobri slušatelji, kao i vi.

RIBE
Delfin- Saosećajna ste osoba koju drugi obožavaju.  Uvek postavljate potrebe svojih najmilijih iznad svojih. Takođe ste vodeni znak, tako da se osećate kao kod kuće kada plivate u vodi. Delfini su poznati kao jedne od najpametnijih životinja, baš kao što ste i vi inteligentno ljudsko biće.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments