Претрага
Претрага
Close this search box.

JEDAN ZNAK HOROSKOPA IMAĆE NAJVIŠE SREĆE DO KRAJA 2023! Ruski astrolog predviđa velike PROMENE – ljubav i posao NA UDARU

Foto: Yoair Blog

Popularni ruski astrolog Pavel Globa često prognzira različite apsekte horoskopa i predviđa koji će znakovi u anrenom periodu imati njviše napretka, sreće i uspeha. Ovoga puta je izdvojo jedan znak horoskopa koga će najviše sreća da pogleda do kraja 2023. godine, a posebno u novembru mesecu.

Ovom znaku Zodijaka prema prognozama Pavela Globa nadolazi talas sreće i u velkoj meri poboljšaće se i finansijsko stanje. Sreća ih neće samo pogledati na novčanom plnu, već i u ostalim sferama života. Globa tvrdi da je glavni srećnik u ovom trenutku STRELAC, a evo šta mogu da očekuju u narednim nedeljama.

Strelčevi će uspeti da ostvare zacrtane ciljeve u narednim nedeljama, a čak se i one ambicije koje ste niste ni usudili da naglas izgovorite mogu ostvariti. Stiže im neočekivani izvori prihoda, poslovni putevi će im se otvoriti kao i nove konekcije. Zvezde ovog meseca favorizuju promene u životu Strelčeva, pa je moguće da vam se smeši novi posao, i to možda drastično drugačiji od onog kojim se sada bavite. Moguća je radikalna promena profesije. Ovo je veoma dobar mesec i za pokretanje sopstvenog biznisa ili unovčavanje nekog talenta ili hobija koji imate.

Element vatre daje vam energije za stalan pokret, a poznato je da vi ne tražite lake puteve, da ste avanturisti i po potrebni drčni, te da ne podnosite stagnaciju u radu u predvidljivost u ljudima. Energični ste i strastveni prema ideji da promenite svet oko sebe, prenosi “Prochepetsk.ru”.

Pored svega navedenog, ovaj vatreni znak čeka sreća i na privatnom planu. Ako ste sami, očekuju vas  romantična dešavanja, a zvezde vam poručuju da ne sedite kod kuće i ne odbacujete nova poznanstva. Budite opušteniji i društveniji, jer u svojoj zoni komfora nikada nećete naći partnera. Budite svoji i ne libite se da pokažete svoje pravo lice. Ako ste zauzeti, ovo će biti period u kome ćete pronaći nove dodirne tačke sa voljenom osobom, a zajednička interesovanja i hobiji će vas dodatno zbližiti. Među vama će vladati harmonija i razumevanje.

MONDO

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti