Претрага
Претрага
Close this search box.

Kada ova devojka OTVORI OČI, ljudi NE MOGU DA DOĐU K SEBI: Kažu da ima NAJLEPŠE OČI NA SVETU – jedna u milijardu se rađa sa takvima!

Foto: Pexels

Internet je doprineo tome da svet brže nego ikada sazna za najrazličitije fenomene, tuđa iskustva, talente, lepotu, neobičnosti… Do svakog kutka planete, pa i onog najudaljenijeg, neprestano stižu nove vesti i informacije i čini se danas svako može da dođe do svojih pet minuta slave, bilo to zasluženo ili ne. Nenadana internet slava desila se i Amerikanki Megan Megs Ričmond, a sve zbog neverovatne boje njenih očiju.

Ova mlada dama je iz Majamija, a postala je TikTok i Instagram senzacija zahvaljujući spontanoj objavi teksaškog preduzetnika i influensera Rohama Farokia. Naime, on je slučajno sreo pre nekoliko dana na ulici, a njene oči su ostavile takav utisak na njega, da ju je zamolio da je snimi.

“Njene oči su jedne u milijardu”, napisao je ovaj preduzetnik.

Snimak na kome mu Megs pokazuje predivnu, svetloplavu boju svojih očiju i dokazuje da nije reč o kontaktnim sočivima pregledan je više od 50 miliona puta! Ova crnka je zatečenom Rohamu čak na licu mesta pokazala i fotografije iz detinjstva koje svedoče o tome da je zaista rođena sa ovom specifičnom, upečatljivom nijansom.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti