Претрага
Претрага
Close this search box.

KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju

Foto: nsuzivo.rs

Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.

Koristite sastojke sobne temperature samo ako vam je tako napisano u receptu.

Brašno dodajte postepeno i nemojte da preterujete sa količinom.

Testo uvek ostavite bar 10 minuta da naraste.

Kada razvijate testo, rukama hvatajte dalju stranu testa i savijajte ga ka unutra.

Stavljajte u prethodno zagrejanu rernu i nemojte da otvarate dok poslastica ne bude skroz gotova.

trpeza.alo

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Jasna
03.05.2024 22:02

Tajna štrudle sa makom je u str Jelrna Susam. Nema bolje na svet.

Povezane vesti