Претрага
Претрага
Close this search box.

Mila iz Novog Sada RAZVELA se posle 13 godina braka – IMALA JE 134 KILOGRAMA, a posle godinu dana se PREPOLOVILA i bukvalno se PONOVO RODILA: Sada izgleda kao NOVA ŽENA!

Foto: screenshot

Mila Nađ je žena koja je prošla kroz mnoge životne izazove, uključujući toksičan brak, iz kog je izašla jača i mršavija nego ikad. Njena priča je inspiracija za mnoge žene koje se bore sa sličnim problemima.

Mila je podelila sa nama priču o svojoj borbi sa kilogramima i emotivnim prejedanjem, kao i kako je uspela da pronađe put ka zdravijem i srećnijem životu.

Mila nije bila svesna da se emotivno prejeda, najviše zbog toga što je imala poznanice i prijateljice koje su joj govorile: “Ma ti to dobro nosiš.”

Mila Nađ je izgubila 50kg posle braka
Mila Nađ je izgubila 50kg posle brakaFoto:mila_nadj / Ustupljena fotografija

– Kao majka četvoro dece, promenila sam 3-4 posla, na kojima se nisam zadržavala zbog životnih okolnosti i mog bivšeg muža. Prošlo je bar sedam godina dok nisam shvatila da nešto ne valja u mom bračnom odnosu i tada sam bila sigruna da nemam ni normalan odnos sa hranom.

Od svih tih obaveza – dece, muža i posla, Mila je sve više tonula u problem sa kilogramima i emotivnim prejedanjem.

– Najveća kilaža koju sam imala bila je 134 kg. Sve četiri trudnoće su bile sa preko sto kilograma. Noću sam imala nenormalnu potrebu za prejedanjem i došla sam do zaključka da je to bilo i zbog kvaliteta mog života i ponašanja mog muža. Suprug je uvek bio u izlasku ili čačkao telefon.

Mila Nađ je izgubila 50kg posle braka
Mila Nađ je izgubila 50kg posle brakaFoto:mila_nadj / Ustupljena fotografija

Sa bivšim mužem je imala problematičan odnos, koji je trajao 13 godina, a u poslednjih sedam Mila je htela da se razvede.

– Odlazila sam i vraćala se, a u svemu tome glavna uteha mi je bila hrana. Mislim da mi kao majke i žene zaboravimo sebe, a onda kad kreneš da se posvećuješ sebi, sve se menja iz korena.

Godine 2023. odlučila je da se razvede i postepeno je krenula da uči šta znači jesti normalno.

– Preusmerila sam tu potrebu na neke druge stvari i želje. Oslobodila sam se svega što me emotivno crpi i jede, izgubila sam prijatelje, ali vratila sam sebe. Krenula sam i u teretanu. Takođe sam imala i povredu noge koja mi je otežavala stvari – kazala je Mila.

Mila Nađ je izgubila 50kg posle braka
Mila Nađ je izgubila 50kg posle brakaFoto:mila_nadj / Ustupljena fotografija

Mila je izgubila 49 kilograma za godinu dana i njena borba kako kaže ide postepeno.

– Mogu vam reći da vredi svakog znoja i truda. Drugim ženama bih dala savet da se posvete sebi i da budu malo sebičnije, da ne odustaju od sebe. Trebaju da zamisle život kao neki film i na njima je da li će igrati sporednu ili glavnu ulogu.

zena.blic.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti