Najluđe svađe u poznatim bendovima

Ma koliko je san svakog drugog tinejdžera da ima svoj bend, taj život daleko je od idealnog. Kroz istoriju, bendovi su se raspadali i zbog najmanjih nesuglasica.

Na svu sreću, članovi bendova omiljenih svetskoj publici izgladili su odnose, te smo nastavili da uživamo u njihovim hitovima.

Najbizarnije svađe članova poznatih bendova

Rolling Stones

Ovaj bend ne treba posebno predstavljati, a kroz decenije trajanja „Gilmer blizanci“ Mik i Kit svađali su se bezbroj puta. Čak je Kit u svojoj autobiografiji tvrdio da je Džeger mali deo benda, što je Mika razljutilo toliko da je tražio i dobio javno izvinjenje.

Pink Flojd

Rodžer Voters i Dejv Gilmor su čak išli i na sud. Basista Rodžer želeo je da napusti bend osamdesetih godina i da preuzme ime benda. Voters je zatražio suđenje, a sud je presudio u Gilmorovu korist.

Džon Lenon i Pol Makartni

Odnos ova dva Bitlsa bio je daleko od harmoničnog. Kada je Brajan Epstajn umro, Lenon je smatrao da Makartni ne može da obavlja posao menadžera. Na kraju, bend se raspao 1970. godine.

Eksl Rouz i svi

Sve vreme postojanja Gansa Eksl se svađao, a u intervjuu 2009. godine, Sleša je nazvao rakom benda. Ovo je zasmetalo gitaristi, čija je majka nedavno pre toga umrla od te bolesti.

autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti