Претрага
Претрага
Close this search box.

Najnoviji modni trend: Adidas i Guči izbacili duboke patike sa štiklom za vrtoglavih 1.400 evra (FOTO)

Foto: gucci.com

U modnoj industriji nije neobična saradnja između velikih brendova, a najnovija koloboracija između poznate sportske marke Adidas i luksuznog brenda Guči (Gucci) donosi nam komad obuće koji je očigledno inspirisan erom disko muzike ili glam roka.

Ukoliko ste poželi da u izlasku zapanjite sve i oživite izgled koji je Džon Travolta furao u „Groznici subotnje večeri“, a istovremeno obujete nešto što podseća na retro klizaljke, ovo je pravi izbor za vas.

Foto: Gucci.com

Đorđe Čvarkov bi verovatno za čizmice rekao da „boluju od gada“, ali ne sumnjamo da će ovaj najnoviji modni krik imati veliki odjek u javnosti.

Inače ovo nije prvi put da dva modna giganta sarađuju, pa smo u različitim sezonama mogli posvedočiti Adidas-Guči čizmama, patikama, natikačama, brodaricama, a najnovija kolaboracija nam donosi čizmice sa štiklom u različitim bojama, piše Index.

-Crpeći inspiraciju iz sećanja kreativnog direktora na 80-e i 90-e, amblematski Guči motivi mešaju se sa motivima istorijskog brenda sportske odjeće Adidas, što je rezultiralo cipelama hibridnog izgleda. Ova čizma ima metalni umetak Trefoil i Interlocking G“, opisali su ovaj komad obuće na službenoj stranici.

Foto: Gucci.com

Čizmice sa petom dizajnirane su i za muškarce i za žene. Zlatna verzija sa prepoznatljive tri crne crte sa strane i crna verzija sa zelenim crtama namenjene su ženama.

Za muškarce su dostupne tri verzije – gore spomenuta crna, siva sa belim crtama i smeđa verzija s crnim crtama.

Svi modeli imaju ppatentni zatvarač sa strane za lakše obuvanje, a namenjene su za gotovo sve prilike, od sportskih do svečanih. Cena na njemačkom tržištu je prava sitnica – koštaju „tričavih“ 1390 evra.

Modele za žene možete videti na ovom linku, a za muškarce na ovom.

Index

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага