Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi

Astrologija otkriva koji znak horoskopa će biti najsrećniji u julu 2024. godine!

Mesečni horoskop za jul 2024. godine donosi velike promene svim znacima horoskopa. Ovan je znak koji može da očekuje najviše sreće! U ovom mesecu će se vladar znaka Ovna kretati kroz Bika, pa ako ste rođeni u znaku Ovna, onda bi trebalo da znate da to znači da će sfera finansija biti posebno aktivna u vašem životu.

Obično Mars (planeta Ovna) u Biku postaje sporiji, ali i tvrdoglaviji. Verovatno ćete više pažnje posvetite zaradi, ishrani, pa čak i sopstvenom samopouzdanju. Činjenica je da je dispozitor čvora ​​buduće karme sada u Ovnu, pa šta god da radite, sve će ispasti baš onako kako ste želeli.

Od 1. jula 2024. Crni Mesec će se kretati kroz vaš partnerski sektor, a to znači da možete da uđete u svetlu, ali pomalo zabranjenu romansu. Mlad mesec 5. jula 2024. biće u znaku Raka, koji je u vašem slučaju odgovoran za vaše mesto boravka. Možda ćete dobiti sjajne vesti u vezi sa stanovanjem, na primer, pojaviće se kupac za stan ili ćete sami razmišljati o tome da prodate nekretninu. Često mlad Mesec donosi novi ciklus.

U istom trenutku, Venera će biti u vašem sektoru nekretnina. Drugim rečima, vaš partner može da se useli kod vas ili ćete možda razmišljati o nekim zajedničkim planovima za kupovinu ili prodaju kuće. Za mnoge Ovnove najaktivniji period u romansi počinje 12. jula, kada Venera prelazi u znak Lava, praveći trigon prema vašem Suncu. Možete se zaljubiti ili se baviti novim hobijem ili sportom.

Sačekajte da vas bukvalno prekrije talas radosti. Ovo posebno važi za slobodne Ovnove jer od 20. jula 2024. trigon od čvora budućnosti do Venere doneće vam zadovoljstvo zbog svega što radite! Ipak, retrogradni Saturn u julu vratiće vas u prošlost i na površinu će isplivati ono što je za vas bilo skriveno tokom proleća.

Mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti