Претрага
Претрага
Close this search box.

NE POČINJITE NIŠTA NOVO Astro savet za ponedeljak 25. mart: Počelo je pomračenje Meseca u Vagi – Najviše će ga osetiti tri horoskopska znaka

Foto Pixabay free images

POSLE delimičnog pomračenja Meseca na petom stepenu Vage, 25. marta, u 8.01, već 8. aprila stiže i totalno pomračenje Sunca u Ovnu.

U periodu između dva pomračenja, od 25. marta do 8. aprila, nije poželjno donositi važne odluke (o promeni posla, kupovini stana, kupovini automobila, veridbi, venčanju, selidbi), niti započinjati nove poslove. Posledice pomračenog Meseca, kao i Sunca će se osećati najviše šest, a najmanje mesec dana nakon 25. marta, odnosno 8. aprila.

Mada se ove prirodne pojave događaju više puta godišnje, one i te kako utiču na našu podsvest, raspoloženje (individulano i kolektivno), san, odluke koje donosimo, zdravstveno stanje… Mesec podiže nivo vode na našoj planeti, izazivajući plimu i oseku, a isto se dešava i sa vodom u našem telu. Posmatranje pomračenja golim okom više utiče na žene (hormonski disbalans, problemi u trudnoći), mada kod oba pola remeti prirodnu ravnotežu tečnosti u telu.

Ovo promračenje Meseca ća će moći da se posmatra iznad većeg dela Evrope (ali ne iz Srbije), severoistočne Azije, većeg dela Australije i Afrike, Severne Amerike, Južne Amerike, sa Pacifika, Atlantika, Arktika, Antarktika. Ipak, svi znaci mogu da osete promene u partnerskim odnosima (i poslovnim i ljubavnim), pogotovo oni čije se natalno Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars ili ascendent, nalaze od trećeg do sedmog stepena Vage, Ovna, Raka i Jarca. Ovo se takođe odnosi na predstavnike znakova koji su preko posla prisutni u javnosti.

Takođe, više utiče na Rakove, Bikove i Ribe, znakove u kojima je njegov uticaj naglašen, a kada je pomračen (nađe se između Zemlje i Sunca) mogu biti osetljiviji nego obično. Mogući su i problemi sa kožom, bubrezima, oticanjem nogu zbog zadržavanja vode u organizmu, glavobolje, problemi sa vidom, visokim pritiskom.

Pomračen Mesec, simbol podsvesti, emocija, raspoloženja, mašte i intuicije, na petom stepenu Vage pravi aspekt zaštite sa Plutonom na prvom stepenu Vodolije. Međutim, pravi i napet aspekt sa Marsom i Neptunom u Ribama, pa je neophodan dodatni oprez u saobraćaju, budući da će za volanom biti više osoba pod uticajem alkohola ili droge. Donošenje važnih odluka odložite za period posle 20. aprila (barem dve nedelje nakon pomračenja Sunca, 8. aprila).

Novosti

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti