Претрага
Претрага
Close this search box.

NE STAVLJAJTE BELE PATIKE U VEŠ MAŠINU! Bakin trik oduševio internet, pogledajte razliku – kao nove

Izvor: Tiktok/brunchwithbabs

Jedna baka pokazala je kako brzo i lako čisti bele patike, a trik je oduševio hiljade ljudi.

Nikad dosta trikova za bele patike! Čim počnu topli dani, “uskačemo” u svetliju obuću, dok uporedo tragamo za najboljim metodama čišćenja. Kao i uvek, TikTok je inspiracija mnogima. Jedna baka je otkrila na koji način uklanja prljavštinu sa patika, a nakon njenog trika, patike postaju kristalno bele. Sve što vam treba jeste prašak za veš i soda bikarbona, spomenula je u snimku.

“Stavite prašak za veš u praznu prskalicu i poprskajte pertle na svojim patikama. Zatim ih potopite u toplu vodu sa praškom. Izribajte ih, uključujući i đon, tako što ćete koristiti sodu bikarbonu i mekanu četku. Potrebno je da budu potopljene pola sata do sat vremena pre ispiranja”, rekla je baka koja je i dokazala kako trik funkcioniše. Uradila je sve, oribala ih četkicom za sube i izvadila. Bile su kao nove.

Baka je objasnila još jedan trik kojim je mnogo lakše očistiti đonove. On podrazumeva korišćenje vodonik-peroksida. Izribala je žute delove, umotala u ubruse i savetovala da ostavite na suncu.

“Pogledajte razliku na suncu. Ovo je savršen način da održite sjaj patika i da izgledaju kao nove”, rekla je.

Ovi trikovi oduševili su korisnike mreža. “Odlično, ovo mi je trebalo”, “Nikad mi to ne bi palo na pamet”, “Hvala vam, ja ih samo stavim u veš mašinu, ali znam da mogu bolje da izgledaju”, “Ovo je strava”, “Čoveče, izgledaju kao nove”, pisali su mnogi.

Mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti