Foto: Pexels

Saznajte šta vašem znaku donosi nedeljna astrološka prognoza od 18. do 24. aprila

Ovan

U prvoj polovini nedelje nije preporučljivo da ulazite u svađe sa partnerima, bilo u životu, bilo u poslu. Pokušajte da se uzdržite od primedbi i ne pokušavajte da utičete na ponašanje drugih ljudi. U suprotnom, to neće proći nezapaženo i samo će dovesti do sukoba. Diplomatizam i nenametljivost – to su dva osnovna pravila za održavanje harmonije i razumevanja sa ljudima ove nedelje.

Bik

Spoljašnje okolnosti ili neke lične sumnje sprečiće vas da se slobodno ponašate. Ove nedelje možete biti podložni virusnim infekcijama. Brinite o svom zdravlju. Pokušajte da ograničite svoje obaveze, ne trošite previše i opterećujete se. Dobra vest je da ćete se pred kraj nedelje osećati bolje, posebno zbog prijatelja koji će vas razveseliti. Sada je sjajno vreme za planiranje budućnosti.

Blizanci

Predstavnici ovog znaka su u fazi zaljubljivanja. Kod Blizanaca koji su u vezi može doći do kratkotrajnih sukoba sa voljenom osobom i razlika oko određenih ideja. Važno je samo da ne žurite sa zaključcima. U drugoj polovini nedelje, astrolozi savetuju da se više oslanjate na svoju intuiciju, posebno ako vam predstoji neka važna životna odluka. Slušajte šta vam srce govori.

Rak

Tokom ove nedelje možete imati probleme koje ste dugo odlagali, a tiču se porodičnih odnosa. Međutim, malo je verovatno da ćete imati dovoljno volje da se rešite svih nagomilanih stvari. Poželećete da neko vreme provedete u tišini i samoći, ali možda nećete imati uslove za to. Slobodni predstavnici znaka imaće lep, romantičan sastanak.

Lav

Prva polovina nedelje biće teška za sve vidove komunikacije sa drugima, teško ćete naći zajednički jezik sa ljudima. Drugi deo nedelje zahtevaće od vas hrabre i odgovorne odluke, posebno kada su u pitanju finansije. Dobra vest je da možete napraviti korak dalje u vašoj vezi u narednih nekoliko dana.

Devica

Astrolozi savetuju da obratite pažnju na finansije. Takođe, mogući su iznenadni troškovi, na primer za hitnu popravku automobila ili električnog uređaja. Druga polovina nedelje je dobra za druženje i proslave. Sada je idealno vreme za stvaranje jake bračne zajednice.

Vaga

U prvoj polovini nedelje očekuje vas velika napetost. Ovo može uticati na bračne odnose. Možete se svađati sa partnerom oko važnih pitanja jer nećete biti voljni da pravite kompromise. U drugoj polovini nedelje situacija se smiruje, raspoloženje se popravlja, a time se rasplamsava strast i pojačava seksualna želja.

Škorpija

Tokom ove nedelje nekom od članova vaše porodice ili prijatelja biće potrebna pomoć, potrudite se da mu olakšate. Ne zanemarujte svoje zdravlje. Druga polovina nedelje donosi bolje raspoloženje za ljubav – veze cvetaju, sve bubuljice emocija i nežnosti. Ako planirate venčanje, sada je pravo vreme da se posvetite organizaciji.

Strelac

Strelci koji imaju decu suočavaju se sa mnogo izazova i poteškoća. Drugi problem će biti partner, strasti će se potpuno splasnuti jer ste oboje pod prevelikim pritiskom, posebno onaj koji dolazi iz kruga porodice i prijatelja. Ne dozvolite da vam se mešaju u život. Druga polovina nedelje je povoljna za rešavanje svih gorućih pitanja.

Jarac

Jarčevi će u prvoj polovini nedelje biti rastrzani između domaćeg zadatka i posla. Očekuje vas mnogo obaveza, a nećete moći da stignete svuda, što nije neophodno. Stavite zdravlje na prvo mesto. Pokušajte da se bolje organizujete i postavite svoje prioritete. Posvetite se više porodici i voljenoj osobi, a ne toliko poslu.

Vodolija

Astrolozi savetuju da ne forsirate ljubav, upoznajete osobe suprotnog pola, komunicirate sa potencijalnim partnerom – veza koja bi mogla nastati iz ovoga ne vodi ničemu. Ovo generalno nije dobro vreme za ljubav u vašem slučaju jer ste promenljivog raspoloženja. Druga polovina nedelje donosi nesporazume. Sačuvajte iznenađenje za svoje najmilije.

Riba

U prvoj polovini nedelje glavna briga biće vezana za finansije. Možda ćete morati hitno da izdvojite novac za neke važne stvari ili popravke u kući. Šta god da se desi, moći ćete uspešno da se nosite sa svim gorućim problemima. Tokom ovog perioda krug vaših poznanika će se proširiti, neki od njih će biti posebno korisni za razvoj vaše karijere.

sensa.hr

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments