Претрага
Претрага
Close this search box.

NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA JUL otrkiva ko će KONAČNO DOBITI OGROMAN NOVAC, a ko će upoznati srodnu dušu

Foto: Pixabay

Jul je u energiji ljubavi, nežnosti i uopšteno u emocije, jer broj koji će dominirati tokom meseca je broj 6. Bićemo veseliji, raspoloženiji, lepršaviji i otvoreni za komunikaciju sa drugim ljudima.

Broj 6 je broj ljubavi, dobitaka, potomstva, ali i broj koji opisuje širenje. Dakle, pod uticajem šestice možemo očekivati sve pozitivne i dobre stvari, ovo je mesec male sreće!

Na globalnom planu trebalo bi doći do smirivanja određenih zarišra ili bar naznaka za to. Ovaj mesec treba iskoristiti za promene, jer ćemo imati sreće u svim poduhvatima. Mnogi koji su slobodni će sresti budućeg partnera i uploviti u odnos.

Energija šestice će različito delovati na bioritamske brojeve.

Broj 1

Mesec promena, očekujte neočekivano. Bez rizika nema dobitka.

Broj 2

Mesec koji donosi uvećanje finansija. Nekima bolji poslovi. Sreća svakako predstoji kroz svaki vid finansija.

Broj 3

Mesec u kom treba raščistiti sa prošlošću i mnoge stvari preseći, kako biste bili spremni za nove poduhvate.

Broj 4

Mesec novog početka, novog zaleta i energije. Sve što sada započnete, završiće se srećom i uspehom.

Broj 5

Mesec kada možete očekivati promene, neke mogu biti dobre, neke manje dobre, ali se točak sreće okreće, pa možete očekivati sudbinske promene na većini polja.

Broj 6

Mesec pokretanja, širenja i mesec u kom će ćete imati zaštitu kosmosa. Nekima selidba, nekima novi poslovi, nekima boljitak uopšteno, pa iskoristite ovaj mesec.

Broj 7

Mesec kada sve što je bilo zakočeno, pod stagnacijom, sada dobija epilog uspešnog razrešenja. Otežavajuću mesec, jer će vam se sudbinske stvari događati.

Broj 8

Mesec kretanja, komunikacije, druženja i neke nove lepršave energije, pa ga iskoristite za opuštanje i putovanja.

Broj 9

Mesec ljubavi, strasti, nekima veridba, nekima trudnoća, neki će pronaći svoju drugu polovinu i uopšteno mesec blagostanja i radosti.

Da bismo izračunali naš bioritamski broj, potrebno je da saberemo dan i mesec rođenja u svom datumu. Recimo, ako ste rođeni 12.8.1984. Sabirate samo dan i mesec rođenja: 1+2+8 = 11, zatim taj dvocifreni broj svodite na jednocifreni, jer uvek mora biti jednocifren i u tom slučaju vaš bioritamski broj je broj 2.

blicžena.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага