Претрага
Close this search box.

Očas posla zgusnite čorbu, potrebna 2 sastojka, jedan skroz zdrav: 100% ga imate u domačinstvu, a ovaj drugi…

Foto: elements.envato.com

Kako su topli dani zavladali, nikome od nas nije do toplih jela, ali hteli mi to ili ne moramo konzumirati čorbasta jela jer su dobra za naš organizam. Postoji veliki broj recepata koji možete spremati, možete birati lagane čorbice, možete neke jače, poput bele čorbe, goveđe čorbe, kao i nekih drugih koje se spremaju samo na vodi.

Svako od nas ima posbne zahteve kada je u pitanju ukus, ali i gustina. Postoje razni načini da se čorba zgusne, a jedan od njh je dodavanje brašna. Međutim u ovom slučaju, najčešće se naprave grudvice, a mnogi ni ne žele da na ovaj način zgusnu svoje jelo.

Mi vam donosimo jednostavan, a ujedno i zdrav način na koji možete zgusnuti čorbu.

Sve što je potrebno jeste da u jedan tanjir sipate malo hladne vode, ali obavezno hladne kako vam se ne bi pravile grudvice kada u to dodate jednu supenu kašiku heljdinog brašna. U zavisnoti od toga koliko želite da bude gusto toliko možete dodati brašna.

Sve ovo dodajte u vašu čorbu pred kraj kuvanja.

Javite nam utiske!

najzena.alo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti