Претрага
Претрага
Close this search box.

OTKRIVENA VELIKA TAJNA OTVORENIH VRATA POSLE 30 GODINA: Ovo je pravi razlog što je serija nastala, fanovi će biti šokirani! VIDEO

Vesna Trivalić/Cakana
Foto: Screenshot YouTube

Serija “Otvorena vrata” jedno je od kultnih ostvarenja domaće kinematografije, a replike porodice odzvanjaju i danas, posle 30 godina.

Prve dve sezone prikazivane su tokom 1994. i 1995. godine, a treća i četvrta tokom 2013. i 2014. godine. Serija prikazuje život savremene građanske porodice iz srpske prestonice.

Sada sve ima drugačiji smisao

Ipak, zanimljivo je da su neke tajne o “Otvorenim vratima” otkrivene tek sad. Glumica Bojana Maljević je gostujući na TV Insajder rekla da je serija rađena po narudžbini njenog oca, producenta Bojana Maljevića, i to kao reklama za vrata koja je u to vreme proizvodio.

– “Otvorena vrata” su pre svega kreirali Miloš Radović i tada studentkinja Biljana Srbljanović po narudžbini našeg oca koji je hteo da napravi porodičnu seriju, komediju koja za cilj ima da promoviše vrata koja je proizvodio – ispričala je Bojana, koja je u emisiji gostovala sa svojom sestrom Anom Maljević.

Ona je dalje u razgovoru objasnila da su to bila “one tuch lock vrata“, koja se više ne proizvode, a glavni lik Cakana (Vesna Trivalić) je u seriji bila prodavac vrata, jer paradoksalno kao umetnica nije imala dovoljno posla.

Glavne uloge pored Vesne Trivalić tumačili su Sofija Jović (Milica), Milan Gutović (Dragoslav), Nikola Đuričko (Vojislav), Bojana Maljević (Ana), Zoran Cvijanović (Milorad).

kurir.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Žvalavi vučić
12.06.2024 14:26

Toliko sam šokiran da ne znam kako ću ovo preživeti

Povezane vesti