Претрага
Претрага
Close this search box.

OVE GODINE SU NAJIZAZOVNIJE ZA BRAK: Preživite ih i očekuje vas novi medeni mesec

Foto: Pixabay

Svaka ljubav može biti izložena izazovima, uključujući i one koje su na početku izgledale savršeno, što može dovesti do razvoda braka

Prema najnovijem istraživanju, svaki četvrti brak u Srbiji završi se razvodom, obično nakon trinaest godina. Razvod braka nije retka pojava u našoj zemlji, gde su statistički podaci zabrinjavajući, dok je situacija u drugim delovima sveta još ozbiljnija. Na primer, u SAD-u se raspadne polovina prvih brakova, 60% drugih brakova i čak 73% trećih brakova, prema portalu marriage.com.

Parovi koji uspeju da prežive sedmu i osmu godinu, koje takođe često završavaju razvodom, imaju veću verovatnoću da će njihov brak opstati, jer se najmanje razvoda beleži u periodu od devete do petnaeste godine braka, što mnogi nazivaju “drugim medenim mesecom”.

Stručnjaci su identifikovali nekoliko uobičajenih razloga za razvod braka, uključujući finansijske probleme, neslaganje oko budućih planova, preljubu, konflikte sa članovima partnerove porodice, gubitak emotivne veze i ljubavi.

24sedam

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага