Претрага
Претрага
Close this search box.

OVO JE NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA KUĆA U KOJOJ KOMŠIJA UVESELJAVA DECU ZA PRAZNIKE: Čovek dobrog srca daruje najmlađe meštane (FOTO)

Foto: Zlatko Milankov

Ako ste mislili da magija postoji samo u holivudskim filmovima razuveriće vas Željko Milankov, iz Turije kod Srbobrana, koji već pet godina svoju kuću ukrašava najlepšim novogodišnjim lampicama. To nije sve, on uveseljava decu tog malog mesta i organizuje Zimsku čaroliju u dvorištu svog doma.

Ovaj komšija dobrog srca, kako ga meštani nazivaju, svake godine samostalno organizuje novogodišnju manifestaciju gde deli slatkiše deci uz Deda Maraza i božićnu muziku, kao u američkim filmovima.

– Željko odredi jedan dan krajem decembra i na svojim društvenim mrežama obavesti sugrađane da će baš taj dan lampice biti upaljene i da će cela kuća zasijati. Veliki broj dece i roditelja okupi se ispred njegove kuće kako bi prisustvovali ovom magičnom trenutku – ispričala je za NS Uživo komšinica Marija Ćirković.

Foto: Zlatko Milankov

Čovek koji nesebično svake godine izaziva osmeh na dečijim licima je po profesiji poštar, a na ovu ideju došao je iz čiste ljubavi prema deci i svojim komšijama. Turija više nije poznata samo po “Kobasicijadi”, već i po najlepše ukrašenoj novogodišnjoj kući sa veselim božićnim duhom.

Milica Šolaja

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Maja
28.12.2022 22:14

Bravo, sve je tako, on je naš ponos, divan kolega sa beskrajnom maštom i divnom dušom, a odmah pored njega je i njegov brat, sa svojim doprinosom čaroliji!

Povezane vesti

Претрага