Претрага
Претрага
Close this search box.

OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za petak, 5. jul: Mlad mesec u Raku dobar za nov početak, donosi ljubav i novac

Foto: Pixabay

Mlad mesec jednom godišnje nađe se u Raku, znaku kojim upravlja i u kome je najjači.

Međutim, ne pravi svake godine iste aspekte sa tranzitnim planetama, tako da se ne ponavaljaju ni isti događaji. a najviše će njegov uticaj osetiti Rakovi, Bikovi i Ribe. Ove godine, 5. jula u ponoć, obrazuje sjajne aspekte sa planetom ljubavi, novca i uživanja, Venerom (konjunkcija), planetom akcije i strasti, Marsom (sekstil) i planetom ambicije, trajanja i prošlosti, Saturnom (trigon), koji će se povoljno odraziti na sve znake, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Jedino na zdravstvenom planu ova Mesečeva faza kod nežnijeg pola može doneti probleme sa hormonima.

Bez obzira na to što se mlad mesec formira između petog i šestog jula, njegov uticaj će biti primetan već od ranih jutarnjih sati, a dugoročne efekte ovog aspekta ćemo osećati narednih godinu dana, do sledećeg mladog meseca u četvrtom zodijačkom znaku. Kratkoročni efekti traju do narednog mladog meseca u Lavu, 4. avgusta.

Rak je znak emocija, doma i porodice, privatnog biznisa, žena, naroda, domovine, a njegov vladalac mlad mesec uvek je dobar za nov početak, pogotovo, kada je kao ovogodišnji dobro aspektovan sa tri planete.

S druge strane medalje današnjeg dana, Mars se toliko približio Uranu nad Algolom u Biku, da je obrazovao opasnu konjunkciju, koju će najviše osetiti Bikovi, Škorpije, Vage, Ovnovi, kao i Vodolije i Lavovi, i to rođeni u drugoj i trećoj dekadi ovih znakova. Pošto je Mars slab u Biku, kao i Uran, danas nam upravo ovaj izuzetno jak mlad mesec u Raku, može pomoći da prevaziđemo različite probleme, izazvane pritajeno eksplozivnim spojem Marsa i Urana. Pomagaće nam žene, gde god da krenemo, a imaćemo i pomoć članova porodice.

novosti.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Anonimni
05.07.2024 18:52

Otkad znam za sebe isto mi je mnogo samzatalila sto sam se rodila

Povezane vesti