Претрага
Претрага
Close this search box.

Ovo su NAJBOLJE SERIJE 2024. O KOJIMA SVI PRIČAJU: Jedna je ogroman hit u Srbiji

Foto: Pixabay/ Bokskapet

Od januara do aprila 2024. godine striming godina bila je iznenađujuće dobra. Bez obzira da li ste ljubitelj drame, akcije, ljubića, triler-misterija ili naučne-fantastike bilo je za svakoga po nešto. Za samo tri meseca na omiljenim striming servisima bilo mnogo toga što je publika mogla da pogleda, a do kraja godine nas očekuje još mnogo dugoočekivanih naslova.

Masters of the Air

Serija prati borbu u vazduhu tokom Drugog svetskog rata i pripadnike moćnog osmog vazduhoplovstva Vazduhoplovnih snaga Sjedinjenih Država.

Shōgun

Radnja “Shogun-a” odvija se u Japanu 1600. godine, lord Joši Toranaga bori se za život dok se njegovi neprijatelji u Regentskom savetu udružuju protiv njega, a misteriozni evropski brod pronađen je zakačen u obližnjem ribarskom selu.

Fallout

“Fallout” zasnovana na uspešnom serijalu igara za male ekrane adaptirali su Geneva Robertson-Dvoret i Grejem Vagner, dok su izvršni producenti Džonatan Nolan, brat Kristofera Nolana, i njegova supruga Lisa Džoj koji su prethodno radili na hit seriji “Westworld”. Serija ima osam epizoda, a radnja Fallouta smeštena je 219 godina posle nuklearnog rata koji se dogodio 2077. godine.

Serija prati priču tri glavna lika. Lusi (Ela Parnel), devojku koja je ceo život provela u samoodrživom podzemnom bunkeru s drugim članovima društva.

Drugi je “The Ghoul” (Volton Gogins), koji je tokom nuklearnog rata bio izložen radijaciji i postao besmrtni ratnik, jedan od glavnih odmetnika postapokaliptičnog Divljeg zapada. Poslednji lik je vojnik Maksimus (Aron Moten), koji je odrastao na površini i postao član grupe ratnika, Bratstva čelika.

Ripley

Bogati čovek unajmljuje prevaranta Toma Riplija da otputuje u Italiju kako bi podstakao njegovog buntovnog sina da se vrati kući. Tomovo prihvatanje posla je prvi korak ove moralno posrnule priče.

One Day

Ema i Dekster se prvi put sreću u noći kada su diplomirali. Sutra svako mora da krene svojim putem.

Mary & George

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti