Pet najskupljih venčanica svih vremena

Foto: Marie Claire

Najskuplja je koštala milion dolara! Luksuz ili razbacivanje?

5. Princeza Grčke Mari Šantal- Ona je na svom venčanju nosila unikatni Valentinov dizajn. Haljinu je izdrađivalo čak 25 ljudi, a krasili su je biseri. Koštala je 225,000 dolara.

4. Amal Alamudin Kluni- Amal je na svom venčanju za Džordža Klunija nosila Alexander McQueen haljinu koju je samo za nju dizajnirala Sara Barton. Koštala je 380,000 dolara, što je samo jedan mali deo od budžeta za venčanje koji je iznosio 4,6 miliona dolara!

3. Kejt Midlton- Kraljevsko venčanje o kojem će se pričati još godinama prenosile su sve televizije, a i o haljini lepe Kejt svi su imali nešto da kažu. Nosila je haljinu s potpisom Sare Barton za Alexander McQueen. Cena venčanice bila je 400,000 dolara.

2. Kim Kardašijan- Bez rijaliti zvezde Kim Kardašijan ne može da prođe ništa, kada je moda u pitanju! Ona je na svoju venčanicu potrošila 500,000 dolara, a za nju ju je dizajnirao Riccardo Tisci za Givenchy. Haljinu je uparila sa štiklama Balmain koje su koštale 40,000 dolar

1.Viktorija Svarovski– Australijska pevačica i naslednica Viktorija Svarovski je na prvom mestu, barem kad su najskuplje venčanice u pitanju. Bila je ukrašena sa 500,000 kristala i stajala je oko milion dolara!!!

Autor: nsuzivo.rs

 

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti