IZVOR: SHUTTERSTOCK

Vladavina Riba počinje 19. februara, u vreme kulminacija i zatvaranja. Vreme je za prikupljanje energije i pripreme za novo poglavlje u našim životima.

Astrolozi najavljuju da je ova sezona Riba jedna od retkih prilika za kosmička poravnanja. Kretivne energije pritiču dok se Sunce u Ribama ravna sa Neptunom, koji je takođe vladajuća planeta Riba.

A evo kako će nove astrološke promene uticati na vaš znak:

Ovan

Stvari vam mogu biti osvetljene dok se Sunce probija kroz znak Riba. Kao što verovatno znate, sledeća stanica za Sunce biće vaš znak, što znači da je ovo prilika da se rešite prošlosti, očistite se svega starog i pripremite se za dolazak vašeg godišnjeg doba.

Ovan je prvi znak Zodijaka, što vas čini rođenim vođom. Kada je Sunce u vašem znaku, u mogućnosti ste da iskoristite ove snažne liderske kvalitete i napravite snažan korak napred. Međutim, neposredno pre dolaska ovog trenutka, potrebno je da odvojite vreme da se odmorite, razmislite i razjasnite šta je to što želite. Ova jasnoća ne dolazi iz gledanja van sebe, već iz odvajanja vremena da uđete unutra.

Bik
Toliko je važno imati jaku zajednicu koja vas podržava i možda ste nedavno imali trenutke koji su vam zaista pomogli da to shvatite. Ako ste se osećali izolovano ili se osećate kao da sve radite sami, ovo je vaša šansa da se obratite drugima i zatražite podršku.

Ribe su veoma saosećajan znak, pa proširite deo tog saosećanja na sebe i budite sigurni da su vaše potrebe zadovoljene. Možda će vam biti potrebna i pauza ove sezone. Pazite na nivo energije i zapamtite da postoji moć u traženju pomoći i stvaranju zajednice koja će vas podržati.

Blizanci

Imate veoma oštar um, ali kada se Sunce pretvori u Ribe, stvari mogu biti pomalo maglovite i možete teže doći do informacija koje tražite. Energija Riba može rasuti vašu pažnju. Tokom ove sezone, radite na oslobađanju nepotrebnih misli u svom umu. Ne morate da verujete u sve što mislite.

Provođenje vremena u meditaciji može pomoći u tome, kao i vođenje dnevnika. Stavite sve svoje misli na papir i razmislite o tome gde vam je um, možda ćete se iznenaditi. Kada završite sa čitanjem onoga što ste napisali, spalite papir ili ga pocepajte kao simbol oslobođenja. Pod Suncem u Ribama, što je vaš um jasniji, veća je verovatnoća da ćete razumeti stvari oko sebe.

Rak
Kao vodeni znak, osećate se kao kod kuće kada se Sunce pretvori u Ribe. Energija Riba ima sposobnost da proširi vaš um i navede vas da dublje razmislite o stvarima oko vas. Ovo je sjajno vreme da učite, putujete, čitate, naučite nešto novo ili samo razmislite o dubljem smislu svog života. U stvari, ako postoji nešto što želite da naučite ili isprobate, ovo je savršeno vreme da napravite prvi korak.

Učenje nečeg novog može vam pomoći da proširite svoj um, usmerite energiju u novom pravcu, a takođe može dovesti do uzbudljivih novih prilika. Energija Riba je veoma kreativna i takođe podržava duhovne potrage, tako da su obe ove oblasti definitivno favorizovane u ovom trenutku.

Lav

Kao vatreni znak, često ste strastveni i puni energije koja vas inspiriše da napredujete i ostavite svoj trag. Međutim, pod energijama vode u sezoni Riba, od vas se traži da vežbate neke druge mišiće. Vaša glavna reč ove sezone je – strpljenje. Imajte na umu da ne žurite napred u bilo čemu u šta niste sigurni. Vaša intuicija će biti vaš vodič, zato verujte glasu svog srca.

Ako nešto nije u redu, možda će vam pomoći da napravite pauzu. Energija Riba ponekad može učiniti stvari zbunjujućima, što otežava sagledavanje istine. Znajte da će se istina uvek otkriti na vreme. Ako imate istinu da podelite sa nekim, možda ćete takođe dobiti podsticaj od univerzuma.

Devica

Nedavno ste imali toliko energije fokusirane na srce i možda ćete još više osetiti njene efekte tokom sezone Riba. Ako ste imali na umu probleme u vezi, sezona Riba bi mogla da pojača stvari. Iako ovo može doneti jasnoću, takođe može zamutiti vodu.

Dajte sebi priliku da se oslobodite određenih stvari i verujte da će jasnoća doći. Možete dostići nov nivo rasta i zrelosti odnosa u svom životu. Po prvi put ćete možda moći da prevaziđete sve strahove ili ograničenja i dosegnete novi nivo ljubavi, razumevanja ili prijateljstva.

Vaga

Sezona Riba je vaša prilika da sanjate. Ako postoji vizija šire slike koju imate za svoj život ili nešto što zaista želite, ovo je vaša prilika da razjasnite stvari i shvatite šta zapravo želite. Napravite listu svega što želite da prizovete ili, ako ste više vizuelni tip, napravite tablu sa slikama koja evocira prostor osećaja koji želite da stvorite u životu.

Dok je sezona Riba svedena na oseku, na vašoj strani imate nešto energije koja podržava stvaranje strukture i rutine. Da biste vodili život kakav želite, morate da počnete da ga posedujete. Ovo zahteva od vas da preduzmete akciju, pa razmislite koje korake možete napraviti, čak i ako su to samo mali koraci za početak.

Škorpija

Kao još jedan vodeni znak, vi ste duboko povezani sa kosmičkim energijama koje teku kada Sunce prelazi u Ribe. Kao i Škorpija, vi predstavljate “fiksnu” vodu, dok Ribe predstavljaju “promenjivu” vodu. Ovo sada može učiniti da se osećate malo raštrkano, ali pogledajte da ti prihvatite tako što ćete dozvoliti sebi da se krećete u prirodnom toku.

Uključivanje u kreativne projekte takođe može pomoći u radu sa nekim od ovih kosmičkih energija. Ako osećate potrebu, uzemljenje i stvaranje nežne rutine takođe mogu pomoći da unesete malo više stabilnosti u vaše dane.

Strelac

Prema knjigama o astrologiji, energija Riba nije uvek najbolja za vašu vatrenu prirodu, ali to nije nužno tačno. Dok energija vode Riba može učiniti da se osećate pomalo rasejano ili možda čak nesigurno na svom putu napred, postoji toliko prilika za rast koje možete iskoristiti ako naučite da radite u skladu sa pomenutom energijom.

Ako imate izazovne okolnosti na svom putu, pogledajte da li možete da iskoristite energiju Riba da budete kreativni. Energija Riba teče, a kada to prihvatimo, to nam omogućava da sagledamo stvari iz nove perspektive. Ovo je takođe vreme snage u duhovnom carstvu, radeći na negovanju svojih duhovnih darova.

Jarac
U ovom periodu stiže vam obilje snažne energije. Obilje je svuda oko nas i dolazi u toliko različitih oblika, samo se moramo otvoriti da bismo te darove i primili. Ako želite da izazovete energiju obilja, bilo da je u pitanju novac, prijatelji ili prilike, ovo je pravo vreme moći za vas.

Da biste prizvali obilje, prvo morate da osetite da živite u izobilju, pa razmislite šta je to što vas inspiriše da se tako osećate; zatim zadržite taj prostor vibracije. Ako imate novu ideju ili poduhvat koji želite da započnete, sezona Riba će vam takođe dati kreativni podsticaj potreban da sredite stvari.

Vodolija

Ribe su poslednji znak Zodijaka i često je vladavina Riba vreme kada možemo da zatvorimo bilo koje poglavlje u životu. Ovo je vreme da procenite šta vam je zaista važno i da se uverite da je to ono čemu dajete najviše svog vremena i energije.

Ako vas nešto iscrpljuje, ova sezona vas poziva da to pustite. Energija Riba je veoma duhovna, pa dozvolite da vaša intuicija bude vaš vodič. Ne forsirajte stvari, već postavite neke namere, a zatim sačekajte da slede prave nadahnute akcije. Znaćete koji su pravi koraci kada budete slušali svoje srce.

Riba
Ovo je vaša sezona i vaše vreme da zablistate. Kada je Sunce u vašem uglu Zodijaka, možete se osećati energično i poletno. Iskoristite ovu energiju na najbolji način tako što ćete odvojiti vreme da napunite baterije i fokusirate se na projekte koji vas ispunjavaju i koji vam omogućavaju da se osećate celovito.

Meditiranje na ideju da ste već celi i kompletni takođe može biti dodatno podmlađujuće za vas. Kako Jupiter takođe kruži oko Riba, to osvetljava vaš ekspanzivni optimizam, pa se otvorite da primite ovu energiju.

(Telegraf.rs)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments