Претрага
Претрага
Close this search box.

POKLONE OD OVIH LJUDI ODMAH IZBACITE IZ KUĆE ILI SPALITE, NE SMETE IH NIKAKO ČUVATI: Veruje se da donose ZLO I NESREĆU

Foto: Pixabay

Feng šui stručnjaci veruju da svaki predmet u sebi nosi energiju, a držeći ga u kući, tu energiju prenosimo na svoj dom. Zato, prema njihovim rečima, treba dobro paziti šta unosimo u kuću i čije poklone prihvatamo i čuvamo.

Smatra se da je najgore što možete da unesete u kuću poklon zavidne i zle osobe. Taj predmet će, prema verovanju, brzo uneti svađe u kuću, čak i bolest, razvod. Pri samom njegovom uzimanju osetićete nelagodu, ubrzan rad srca, javiće vam se loš predosećaj. To vam je već crveni alarm!

Veruje se da će osobe koje vam zavide i nimalo nisu srećne zbog vašeg uspeha, porodičnog ili poslovnog, prve biti u redu da vam donesu poklon. Negativna energija davaoca prenosi se i na predmet, koji tiho ali moćno deluje iz kutka vašeg doma.

Na koji način prepoznati da je neki poklom preplavljen negativnom energijom?

Ukoliko ste se osetili neprijatno prilikom uručivanja poklona ili imate čudan osećaj svaki put kada ga pogledate, bacite taj predmet bez griže savesti. Ne odlažite da na tavan, u podrum ili slično, samo ga bacite. Neki veruju da je najbolje ovakve predmete spaliti.

stil.kurir.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
novinarcebas
19.05.2024 23:38

wow…stvarno ste novinari za no comments

Povezane vesti