Претрага
Претрага
Close this search box.

Pomračenje “Krvavog Meseca” stiže 8. novembra! Evo šta donosi za svaki horoskopski znak

Foto: Pexels

Jednostavnim rečima, Krvavi Mesec je drugo ime za potpuno pomračenje Meseca. Tokom pomračenja Meseca, Zemlja prolazi između Sunca i Meseca, blokirajući sunčeve zrake.

Foto: CT Insider

Pun Mesec sleće u Bik, pouzdan i vredan znak. Novembarsko pomračenje Meseca označava treće koje se dogodilo u zemljanom znaku, što je rezultiralo višegodišnjim plesom Bika i Škorpije, jer će pomračenja imati trajan uticaj do oktobra 2023. godine.

Pun mesec je savršeno vreme da sednete sami sa sobom i duboko kopate da odredite kako želite da se pokažete u budućnosti. Dok planeta puna kratera zauzima prostor u Biku, još uvek je sezona Škorpije. Vodenim znakom vlada Mars koji preduzima akciju i zamišljeni Pluton, dok se Bik nalazi predvođen Venerom koja voli. Ova planetarna trojka bi trebalo da vas inspiriše da usporite dovoljno da otkrijete šta se krije iza površine i napravite planove da promenite stvari koje vam više ne služe, ali budite sigurni da to radite sa milošću i ljubaznošću.

Foto: Pexels

OVAN

Kada padnete u svoju drugu kuću novca, samopoštovanja i vrednosti, noć punog Meseca je pravo vreme da sagledate ne samo svoju materijalnu imovinu, već i nematerijalne stvari koje imaju veliku težinu za vas. Bilo da se radi o vašim prijateljstvima, vašem osećaju mira ili vašem psu – razmislite o oblastima vašeg života koje nose značenje.

BIK

Mesec sija svetlo u vašu prvu kuću- u sebe, dajući vam potpunu dozvolu da se tokom večeri fokusirate samo na sebe. Pun Mesec i pomračenje u vašem znaku daju vam svu kosmičku municiju koja vam je potrebna da u potpunosti ispitate stanje svog života. U redu je iskoristiti ovu priliku da se ponovo osmislite. Ako sebe uložite u posao, trajne nagrade će biti vaše u budućnosti.

Foto: Pexels

BLIZANCI

Vaša 12. kuća podsvesti dolazi u potpunu vidljivost kao mesec. Ovo može zvučati zastrašujuće jer duo punog Meseca i pomračenja izvlači na površinu sva osećanja koja ste pokušali da potisnete – i to je dobra stvar. Iskoristite 8. novembar kao pozivnicu da izbacite sve svoje zadržane emocije, kako biste mogli da krenete napred osećajući se lakšim, noseći samo ono što vam odgovara. Trenutno prolazite kroz neku životnu situaciju- ne brinite. Preokret i promene koje osećate nisu proizvod vaših spoljašnjih okolnosti jer je vaša transformacija unutrašnja.

RAK

Dok sedite u svojoj 11. kući umrežavanja, pun Mesec vam daje priliku da poboljšate svoje komunikacijske veštine i doprete do svojih bliskih prijatelja. Pažljivo birajte kome ćete otvoriti svoje srce jer će kosmički teren zamutiti redove razgovora. Vi ste samouverena, uspešna i nezavisna žena, pa koristite tu sliku kao inspiraciju da preuzmete kontrolu i hrabro krenete u buduće interakcije.

LAV
Pun Mesec pada u vašu 10. kuću karijere, što vam daje dobar početak pre nove godine da se uverite da ste u torbi i da unovčite čekove. Slobodno razmišljajte o načinima na koje biste mogli bolje da poboljšate svoj odnos sa poslom ako je vaš profesionalni život izgledao pomalo neugledno.
Foto: Amazon.in
DEVICA
Novembarski puni Krvavi Mesec nalazi se u vašoj devetoj kući putovanja i filozofije, podstičući vas da proširite svoje fizičke i mentalne horizonte. Ako niste planirali jesenji beg, ovo je vaš znak da spakujete kofere. Spremni ste da krenete napred nakon teške epizode.
VAGA
Ležeći u svojoj osmoj kući intimnosti i investicija, pun Mesec od vas traži da pogledate gde se možda sputavate u pogledu ranjivosti. Biti otvoren i iskren je siguran način za jačanje i ulaganje u vaše odnose, ali možda ćete biti nervozni zbog približavanja drugima. Budite sigurni – rizik će biti vredan.ž
ŠKORPIJA
Vaša sedma kuća partnerstva je vaše područje fokusa za pomračenje punog Krvnog Meseca, pa budite na oprezu za bilo kakve iznenadne promene u vašim međuljudskim odnosima. Možda nije dramatičan događaj, ali sa dvostrukom snagom punog Meseca i potpunog pomračenja, najbolje je da ga igrate na sigurnoj strani, jer narednih nekoliko nedelja mogu predstavljati promene u vašem unutrašnjem krugu.
STRELAC
Pun Mesec se nalazi u vašoj šestoj kući dnevne rutine, podsećajući vas da su vaše navike te koje postavljaju osnovu za uspeh. Isključite noć potpunog pomračenja Meseca i zamislite male aktivnosti koje biste mogli da uključite u svakodnevni život koji vam donose radost, a istovremeno vam pomažu da se poboljšate. Proširite svoju perspektivu i izađite iz zone udobnosti.
Foto: ListLand
JARAC
Zadovoljstvo vam JE na prvom mestu dok je novembarski pun Mesec u vašoj petoj kući. Iako ste obično veoma zakopčani tokom radnog vremena, osmog se prepustite nekoj restorativnoj nezi o sebi. Pazite na izdaju ili prevaru, pa razmislite o načinima na koje ste možda lagali sebe da biste postigli krajnji cilj.
VODOLIJA
Pun Mesec je u vašoj četvrtoj kući domaćinstva, pa slobodno pročistite svoj prostor jer čisto okruženje postavlja savršen ton za promenu mesečevih faza. Ako na putu postoje prepreke koje vas sprečavaju da se osećate bezbedno i udobno kao kod kuće, odvojite malo vremena da razmislite kako možete olakšati ili skinuti teret.
RIBE
Novembarsko pomračenje Meseca je u vašoj trećoj kući komunikacije, pozivajući vas da razmislite o tome gde se najviše čujete i sa kim. Priroda punog Meseca i pomračenja je da nas povuku u tamu da bismo ispitali bolna mesta, pa da bismo u potpunosti iskoristili svoj glas i jasno komunicirali, razmislite o svim situacijama zbog kojih se osećate neshvaćeno.
Potpuno pomračenje Meseca biće vidljivo u SAD, Kanadi, Južnoj Americi, Australiji i većem delu Azije. Međutim, deo pomračenja biće vidljiv iz severne Skandinavije i delova istočne Evrope.
nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага