Претрага
Претрага
Close this search box.

POMRAČENJE MESECA U VAGI NAJVIŠE UTIČE NA 4 ZNAKA HOROSKOPA! Promene na pomolu, jedni će doživeti preporod

Foto: Pexels

Sa gledišta astronomije juče se, 25. marta 2024. godine dogodilo pomračenja Meseca u Vagi. Svakako ovaj astronomski fenomen ima uticaj i na astrološki. Mnogi su mogli da osete promene raspoloženja i pojačana osećanja.

Astrologija napominje da će pomračenje Meseca u Vagi imati karmički uticaj na određene znake horoskopa. Imaće ogroman uticaj na odnose, mogući su potencijalni raskidi i pomirenja. Takođe, fokus će biti na uspostavljanju balansa. Akcenat je na ljubavi prema sebi. Pomračenje u Vagi preispituje svakog ponaosob, bez obzira kog ste horoskopskog znaka. Zapitajte se ko ste i šta biste želeli da budete? Koliko cenite sebe?

Ovo su 4 znaka horoskopa koja će najviše da osete pomračenje Meseca u Vagi:

OVAN

Ovnovi su u centar pažnje. Možda ćete otkriti da su vaši odnosi napeti, a prilike kao da vam izmiču kroz prste. Kao znak kojim vlada Mars, svi ste u akciji, ali sa Marsom u Ribama tokom pomračenja, to je znak da pritisnete kočnicu pre nego što krenete napred. Odvojite malo vremena da se prilagodite svom unutrašnjem balansu. Ne dozvolite sebi da vas obuzme negativna energija ili da budete preterano pod uticajem drugih. Uprkos intenzitetu ove faze, ona takođe može da donese neke magične veze u vaš život. Iskoristite ovo vreme da biste dobili jasnoću o tome koje veze su zaista korisne.

RAK

Pripremite se za dramu, jer ovo pomračenje Meseca utiče duboko u vaše emocije i želje. Možda ćete osetiti da se spremaju neke tenzije, posebno kada je u pitanju vaš osećaj sigurnosti i kućnog života. Ali, ne brini previše, jer na kraju krajeva, vama vlada Mesec, tako da su pomračenja u vašoj kući. Pažljivo pogledajte ravnotežu između posla i privatnog života tokom ovog perioda. Možda se previše fokusirate na jednu oblast u odnosu na drugu. Neophodno je pronaći harmoniju između vašeg profesionalnog i ličnog života da biste održali svoje blagostanje. Razmislite o tome da svoj dom temeljno očistite. Vaš dom je vaše utočište i neophodno je stvoriti prostor koji vas neguje i podržava, posebno tokom pomračenja. Ako osećate potrebu za čišćenjem, nastavite! Ali zapamtite da ono što ste pustili zamenite nečim što vam donosi osećaj sigurnosti i udobnosti.

VAGA

Ovo pomračenje pozitivno utiče na vas, zahvaljujući položaju Meseca u Vagi. Možda ćete otkriti aspekte sebe koje ste izbegavali ili koje još uvek niste u potpunosti prihvatili. Kao neko ko vlada Venerom, trenutno u Ribama, žudite za dubokim ljudskim vezama. Međutim, energija pomračenja može biti izazov da izrazite svoje pravo ja, pa se okružite ljudima koji vam omogućavaju da budete autentični i opušteni. Imate potrebu da dajete prioritet potrebama drugih u odnosu na svoje, ali zapamtite prvo se fokusirajte na sebe. Tokom ovog pomračenja, usredsredite se na to da prihvatite istinu i da ostanete u onome što jeste. Ne gubite se u vezama ili pokušavajte da budete neko ko ne želite samo da biste zadovoljili druge. Neophodno je da date prednost svojoj autentičnosti i dobrobiti iznad svega.

JARAC

Velike profesionalne promene su na pomolu za vas. Konačno bi mogao da bude idealan trenutak da dobijete povišicu ili veliki odmor koji ste očekivali. Međutim, sa druge strane, možda ćete se suočiti sa preprekama ili shvatiti da ste uložili previše napora za nešto ili nekoga ko vam ne uzvraća. Balansiranje između profesionalnog i privatnog biće od ključne važnosti da se ne izgubite u svakodnevnom životu. Kao neko ko vlada Saturnom, koji je bio u Ribama poslednjih godinu dana, od vas se traži da prihvatite stav “živi i pusti” i da živite i oslobodite kontrolu gde god je to moguće. Možda ćete na putu naići na neočekivane izazove, ali ne odustajte od svojih ciljeva. Posedujete ogroman potencijal, samo je pitanje poverenja. Izbegavajte da trošite energiju na poduhvate koji ne daju rezultate i ostanite predani svom putu sa strpljenjem i istrajnošću.

MONDO

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti