Претрага
Претрага
Close this search box.

Povećajte protok novca: Unesite ovaj jedinstveni predmet u vaš dom i postavite ga kod ulaznih vrata

Foto: KSCHiLI/Shutterstock

Feng šui, drevna kineska veština, naglašava da se pojedini aspekti života mogu unaprediti ili narušiti rasporedom stvari u kući, položajem prostorija i rasporedom samih prostorija. U Srbiji je već dugi niz godina trend da se dom, okruženje ili radno mesto uređuje prema ovoj metodi.

Žaba bogatstva je izuzetno popularan predmet koji se ne drži samo u kući, već i na radnom mestu kako bi privukao novčane prilive. Postoje različite varijante ove srećne figure, ali prema pravilima feng šuija, najdelotvornija je žaba sa tri stopala koja drži novčić u ustima. Preporučuje se da se žaba postavi u blizini ulaznih vrata, sa glavom okrenutom ka unutrašnjosti doma. Najbolje energetske rezultate daje ako se čuva u dnevnoj sobi, posebno ako se koristi za privatni posao. U kancelariji, preporučuje se da se žaba postavi na vidljivo mesto na stolu.

Važno je napomenuti da žaba odbija energiju novca ako je okrenuta ka izlazu, što simbolizuje da novac samo izlazi iz doma. Takođe, ne preporučuje se čuvanje žabe u spavaćoj sobi, kuhinji ili kupatilu, niti je spuštati na pod. Takođe, izbegavajte postavljanje žabe na mesta gde je puno ljudi i buke, jer se veruje da to odbija pozitivnu energiju novca.

Da biste aktivirali žabu, možete vezati crvenu traku oko nje ili je postaviti na crveni papir ili drugu podlogu u toj boji. Ako već imate žabu sa crvenom trakom, nije potrebno ponavljati ovaj postupak.

24sedam.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
sele
12.04.2024 22:50

Super ideja poučno

Povezane vesti