Претрага
Претрага
Close this search box.

Prema feng šuiju, ove stvari se ne drže ispod kreveta- MOMENTALNO IZBACITE OVE PREDMETE

Foto: Pexels

Feng šui je veština uređenja prostora privlačenjem pozitivne životne sile či kako bismo osigurali sreću svojoj porodici.

Međutim, neke stvari nikada se ne drže ispod kreveta, prema ovoj drevnoj disciplini, a posebno izbegavajte sledeće:

Stvari koje nose ružna sećanja – njihova energija je nastala iz negativnih emocija koje pobuđuju u vama, a ta će se negativnost brzo ‘prilepiti’ za vas.

Pokloni ili fotografije iz bivših veza – prošlost treba ostati u prošlosti, a držanje takvih stvari pod krevetom može prouzrokovati disbalans u vašoj sadašnjoj vezi.

Stara odeća i obuća, prljave stvari – možda mislite da bi vam nešto od toga moglo zatrebati, ali takve stvari crpe životnu energiju.

Slomljeni ili oštećeni predmeti – stvari koje su slomljene imaju oštećenu energiju i samim time su štetne. Takvi predmeti negativno utiču na sreću i privlače nesreću.

Stare sprave – ne samo da su stare i beskorisne, već i odgovaraju elementu metala, a držanje takvih predmeta pod krevetom može u vaš život privući strah i situacije nad kojima nemate kontrolu.

Sve u svemu, sve što pospremate pod krevet, a nije namenjeno krevetu (poput posteljine), negativno utiče na vas. Poštujte svoj krevet jer je to mesto na kojem nadoknađujete energiju i isceljujete se.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
angie
25.04.2024 12:38

U junu nas očekuje organizacija međunarodne selidbe. Rešila sam da svedem sve na minimum, par omiljenih sitnica, useljavamo se u nenamešten stan tako da ću lakše poštovati pravila Feng sui.

Povezane vesti