Претрага
Close this search box.

Recept dana: Krompir salata sa uskršnjim jajima – ukusna, osvežavajuća, savršena i kao prilog i kao glavno jelo

Foto: elements.envato.com

Iskoristite preostala jaja od Uskrsa i napravite preukusan obrok

Uskrs je prošao, a nakon njega obično ostanu kuvana jaja koja više niko ne jede. Da ne bi bespotrebno stajala u frižideru, pošto ni to ne mogu u nedogled, napravite idealnu krompir salatu sa jajima.

Potrebno vam je svega nekoliko sastojaka i verovatno ih već sve imate kod kuće i samo desetak minuta vremena.

Salatu pre služenja možete da ostavite i da se ohladi u frižideru – ukus će biti fantastičan.

Vreme pripreme:

  • 10 minuta

Sastojci:

  • 4 kuvana jajeta
  • 4 srednja krompira
  • 1 crveni luk, iseckan
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 kašika senfa
  • 1 kašika sirćeta
  • so i biber po ukusu

Priprema:

Krompir skuvajte, a zatim ga isecite i u velikoj čini pomešajte sa crvenim lukom i jajima.

Maslinovo ulje, senf, sirće, biber i so umutite u drugoj činiji, pa prelijte preko salate i sve dobro promešajte.

Ovu salatu možete služiti kao prilog, ali i kao glavno jelo.

24sedam.rs

Tagovi:

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti