Претрага
Претрага
Close this search box.

Retrogradni Merkur kreće u utorak! Ovo su pozitivne afirmacije za ovaj period

Foto: Woman & Home

Retrogradni Merkur može doneti iznenađenja i prošla iskustva na površinu. To je vreme kada se možemo ponovno osvrnuti na aspekte našeg života s kojima se još nismo pozabavili ili smo nismo potpuno otpustili. Evo 6 moćnih afirmacija koje možete koristiti tokom ovog razdoblja koje će trajati od 10. maja do 3. juna. 

Prihvatam sve što je nekad bilo i otpuštam to.

Ovaj period nam daje snagu da napustimo staro, ali to ne možemo učiniti ako se ne pomirimo s tim. Prihvatanje može biti teško, ali je neophodno. Doživljaj unutrašnjeg mira dolazi s otpuštanjem svega što nastavlja stvarati haos u našem umu, telu i duši. Vaša prošlost vas ne definiše niti se mora zadržati u vama.

Foto: Borok Times

Opraštam sebi i drugima što u tom trenutku nismo znali bolje.

Retrogradni Merkur može doneti situacije ili ljude iz naše prošlosti kako bismo zalečili stare rane i suočili se s nedovršenim, bivšim vezama. Najvažniji korak za oslobađanje prošlosti je oprostiti sebi i drugima. Opraštajući sebi, priznajete da možete biti autentičnije, ljubaznije biće u ovom sadašnjem trenutku koje uči iz svojih pogrešaka. Opraštajući drugima, oslobađate se negativne energije i emocionalno se čistite od toksičnih emocija.

Stvoren sam od ljubavi, stvoren sam da volim, stvoren sam da budem voljen.

Svi mi imamo beskonačnu količinu bezuslovne ljubavi u sebi. Ponekad, zbog određenih iskustava, odnosa i situacija, možemo to zaboraviti i odvojiti se od toga. Osvestite to i znajte da ste ljubav, da ste vredni da budete voljeni i da je vaša ljubav potrebna u svetu.

sensa.story.hr

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага